Tisk vizitk

Tisk vizitk je ena izmed dejavnosti, ki jo potrebuje praktično vsako podjetje. V nadaljevanju našega članka vam bomo predstavili na kaj morate pri tisku vizitk biti pozorni, kako vizitko oblikovati in kdo vam pri tem lahko pomaga. Prav tako se bomo osredotočili na različne tehnologije tiska, s katerimi bodo v tiskarnah izdelali vaše vizitke.

Tisk vizitk

Tisk vizitk se začne z oblikovanjem oziroma izdelavo vizitke. V kolikor vsakodnevno ne oblikujete na računalniku vam predlagamo, da za oblikovanje vizitke izberete nekoga, ki se z oglikovanjem vizitk opravlja vsakodnevno. Določena podjetja, ki izvajajo tisk, vam nudijo tudi oblikovanje vaše vizitke. Pri tem morate skrbeti, da se bodo na vizitki nahajale vse potrebne informacije. Pred tiskom informacije na vizitki večkrat preverite, da ne bo prišlo do kakšne napake v besedilu.

V Grafiki Gracer vam nudijo vse od oblikovanja do tiska vizitke. V podjetju vam zagotavljajo hitero, kvalitetno in ugodno oblikovanje vizitk. S klikom na tisk vizitk v začetku našega članka si lahko ogledate njihovo ponudbo!

Od potrditve naročila do prevzema potrebujete zgolj 24 ur!

Tisk vizitke ne opravite, preden ne pregledate informacije, ki vam jih ponujamo v nadaljevanju. V kolikor se gibate v poslovnih vodah, imate v svoji pisarni veliko različnih vizitk. Nekatere so oblikovane zelo dobre, druge malenskost slabše. Vizitke so zunanja podoba vašega podjetja, zato poskrbite, da boste na njen izgled ponosni.

Vizitka mora vsebovati barvne kombinacije vaše celostne grafične podobe, vaše podatke in podatke o podjetju. Priporočljivo je tudi, da se na vizitki nahaja logotip podjetja.

Vizitka ki iztopa

Prepričani smo, da si tudi vi želite imeti vizitko, ki izstopa. Na spletni strani podjetja Grafika Gracer so za vas zbrali nekaj koristnih informacij, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

tisk vizitk web center

Dvostranske vizitke bodo zagotovo izstopale. Prav tako imate na voljo več prostora, na katerm boste svoje podatke posredovali osebi na drugi strani. Predlagamo vam, da na zadnji strani svoje vizitke uporabite logo.

Vaša slika na vizitki je izredno priporočljiva za vse, ki se dnevno srečujejo z večjim številom ljudi. Čez čas, ko oseba dlje časa ne bo v stiku z vami, bo s pogledom na vašo vizitko hitreje obudila spomine o vašem izgledu, vsebini sestanka in dogovoru.

tisk vizitke - dvostranska

Materijal in tehnologija, ki se uporabi pri tisku vizitk je lahko različen. Z izbiro materijala, lahko vaša vizitka izstopa tudi na otip. V podjetju Grafika Gracer vam ponujajo vse materijale in tehnologije, ki se pri tisku vizitk uporabljajo. Slepo vtiskovanje je globinsko tiskanje, kjer vizitko reliefno oblikujete.

Vroč ploski vtis folije vam omogoča edinstven vizualni učinek. Vroč leliefni vtis folije pa vam omogoča tiskanje besedila in ostalih elementov (logo, slika, …) v reliefni obliki.

Tisk vizitk vam predlagamo v standardnem formatu 85×55 mm ali 90×50 mm. Papirji se med seboj razlikuejjo glede na trdoto. Standardi papir je 300g. Pri tisku vizitke vam predlagamo uporabo nekoliko bolj trdega papirja – 350 g.

Tisk vizitke s tehnologijo digitalnega tiska ali offset tiska

Tisk vizitke bodo v zgoraj omenjenem podjetju opravili s tehnologijo digitalnega tiska v koliko potrebujete do 100 kosov vizitke. Za večje število vaših vizitk pa bodo uporabili tehnologijo offset tisk. S klikom si lahko ogledate kakšne so specifike digitalnega tiska in offset tiska.

digitalni tisk

Vabimo vas, da si preberete tudi vse ostale naše članke na področju tiska:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *