Tisk revij

Se zanimate za tisk revij in iščete podjetje, ki vam bo pri izdelavi revije pomagalo od samega začetka pa vse do konca?

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj zanimivih in pomembnih informacij in vam pokazali na kaj morate biti pozorni pri izbiri partnerja za tisk revij.

Tisk revij v tiskarni opravijo s pomočjo offset tiska. Offset tisk nudi visoko ločljivost tiska (odlična kvaliteta) na različnih tipih materiala. Med drugim lahko tiskamo na platno in celo les. Več o tej tehnologiji vam bodo zaupali in po želji tudi pokazali v podjetju. Mi pa se bomo osredotočili na najpomembnejše stvari na katere moramo pri tisku revije biti pozorni.

V Sloveniji lahko najdete veliko različnih podjetji, ki vam ponujajo tisk na različne artikle. Tisk na določene produkte, kot je revija, pa na dnevni ravni opravljajo v zgolj nekaterih večjih podjetjih. Ko se boste odločali za ibiro pravega partnerja za izdajo svoje revije je pomembno, da se odločite za nekoga, ki ima na tem področju dobre reference. S tem si boste zagotovili njegovo znanje in strokoven pristop k delu. Ker revije lahko izhajajo dnevno, tedensko ali mesečno je zelo pomembno, da ste ste vsi zadovoljni z vašim sodelovanjem.

V tiskarni pa vam poleg poleg samega tiska revij ponujajo tudi oblikovanje. Tako bo vaša revija privlačna in moderna. Vsekakor je to ključnega pomena pri pridobivanju vaših kupcev oziroma naročnikov.

tisk revij

Cena tiska revije

Cena tiska revije je odvisna od različnih dejavnikov. Vsekakor pa je potrebno ceno določiti pred začetkom izdelave. V glavni meri na ceno tiska revije vpliva njen format in število strani. Prav tako lahko uporabite različne materijale papirja. Ne pozabimo, da se cena na kos zmanšuje v primeru veljih količin.

Po pogovoru s podjetje, ki bo za vas opravili tisk revije, vam bo podjetje posredovali natančno ceno tiska vaše revije.

V kolikor iščete podjetje, ki je primerno za tisk revij, vam predlagamo, da se obrnete na podjetje, ki smo ga izpostavili na začetku našega članka. Številne reference na področju tiska revij pričajo o njihovi kvaliteti. Predlagamo vam, da jih kontaktirate kar preko telefonske številke ali maila.

Mail naslov: [email protected]

Telefonska številka: 03-545 26 26

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *