Vinske etikete

Vinske etikete

Vinske etikete so odlična rešitev za vse tiste, ki se ukvarjajo s prodajo vina. Etiketa bo namreč poskrbela, da bodo ljudje kupovali vaše vino. Kar pomislite, kaj storite še preden v trgovini vzamete določeno vino v roke… Najverjetneje pogledate na etiketo, da se prepričate, če je to tisto vino, ki ste ga iskali. Vinske etikete imajo torej kar precej velik pomen, zato je zelo pomemben tudi njihov izgled. Tako kot se mora vinogradnik potruditi za kakovost vina, tako se morajo tudi tiskarji potruditi za lep in privlačen videz etikete.

Vinske etikete

V nadaljevanju vam bomo predstavili zelo znano celjsko podjetje Grafika Gracer, ki se med drugim ukvarja tudi s tiskanjem etiket za vinske steklenice. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Preberite tudi:

Za privlačen videz steklenice z vinom je zelo pomembna moderna in predvsem estetsko zanimiva etiketa. Slednjo pa vam bodo z največjim veseljem grafično oblikovali v omenjenem podjetju. Izkušeni oblikovalci so namreč zelo spretni in točno vedo, katere elemente mora vsebovati kvalitetna vinska etiketa. Poleg tega tudi točno vedo, katere barvne kombinacije so najbolj ustrezne za posamezno nalepko, ki bo nalepljena na steklenico. Slednje so namreč različnih barv, zato morate biti pozorni še na to. Z uporabo digitalnega tiska vam dobo v omenjenem podjetju natisnili določeno število nalepk, ki bodo prišle direktno v vaše roke.

Tisk etiket

V Grafiki Gracer se ukvarjajo tudi s tiskom etiket za marketing, druge pijače, pošto, pakiranje, prehranske izdelke in še za nekatere druge produkte oziroma izdelke. Kot smo omenili že zgoraj, tiskajo s pomočjo digitalnega tiska. Slednji je izredno kvaliteten in natančen. Poleg tega omogoča izdelovanje manjših količin. V primerjavi s klasičnim tiskom je elektronska za omenjeno tehniko dosti bolj hitra in zato vzame manj časa. Obenem so stroški dosti bolj ugodni kot pri klasičnem tisku. Za posamezni izdelek se strošek oziroma cena ne spreminja, ampak ostaja enaka.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *