Izdelava nalepk

Izdelava nalepk je širok pojem, saj je nalepke mogoče izdelati za najrazličnejše potrebe. V nadaljevanju vam bomo pokazali kako lahko uporabimo nalepke, kje jih uporabljamo, kdo nam jih lahko izdela in kakšne so cene. Nalepke lahko uporabite na na svojem novem ali rabljenem avtomobilu, na tleh, na stenah, steklu, …

Izdelava nalepk

Nalepke se med seboj razlikujejo gleda velikst, namen in materijal. V kolikor potrebujete talne nalepke, morajo le te imeti boljšo odpornost, kakor tiste, ki se nahajajo na steni. V kolikor načrtujete izdelavo nalepk vam predlagamo, da se pri izbrani tiskarni posvetujete o načinu izdelave, ki je cenovno in kvalitetno najprimernejši.

offset tisk
offset tisk

Izdelava nalepk poteka s pomočjo digitalnega tiska ali offset tiska. O digitalnem tisku smo na naši strani že pisali. Kvaliteta tiska je v obeh primerih na najvišjem nivoju. Profesionalni stroji za digitalni tisk delujejo na podoben princip kakor vaši domači tiskalniki, ki uporabljajo to tehnologijo. Na drugi strani pa so tiskarki stroji, ki delujejo na principu offset tiska popolnoma drugačni in jih v domačem okolju ne najdemo. Offset tisk je namenjen za idelavo identičnih naklad v večjem številu. V kolikor boste potrebovali več kot 100 enakih nalep, je offset prava izbira za vaše podjetje. V primeru, da se zanima za izdelavo nalepk v količi pod 100 kosov, pa vam bodo v izbrani tiskari predlagali uporabo digitalnega tiska.

Na katerih površinah lahko uporabljamo nalepke

Nalepke lahko uporabljamo na najrazličnejših površina. V zadnjem obdobju so izredno popularne stenske nalepke. V trgovskih centrih se uporabljajo navigacijske talne nalepke, ki stranke usmerjajo do želenih točk. Le te lahko uporabljajo znotran trgovine ali na velikih hodnikih trgovskih centrov.

nalepke za rabljene avtomobile

Izdelava nalepk je v porastu tudi na področju vozil. Na rabljenih vozilih lahko določene “napak” na izgledu vozila zakrijemo prav s pomočjo nalepk, ki jih lahko v podjetju izdelajo glede na naše želje. Nalepke, ki so izpostavljene vremenskim vplivom (dež, sonce, sneg, …) so narejene na drugačen način in so bolj odporne.

Uporaba nalepk na rabljenih vozilih je cenovno veliko boljša izbira, kakor barvanje vozila.

Grafika Gracer
Grafika Gracer

V kolikor se zanimate za izdelavo nalepk, se lahko s klikom na povezavo v začetku našega članka premaktnete na spletno stran podjetja Grafika Gracer, kjer so to tematiko natančno opisali. Za vsa vaša vprašanja so vam na voljo preko [email protected] ali preko telefonske številke, ki je objavljena na njihovi spletni strani.

Mi pa vas vabimo, da si ogledate tudi ostale članke iz področja tiska:

Na področju spletnega oglaševanja in ostalih storitev, ki jih nudimo v podjetju Web Center, pa vam predlagamo branje naših najbolj obiskanih člankov na domeni web-center.si:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *