Tisk kronike

Tisk kronike je aktualna tematika za vse tiste, ki jih zanima, kje in kako bi lahko natisnili kroniko. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o omenjeni tematiki – tisk kronike. V kolikor želite o tem izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka.

Tisk kronike

Kaj je kronika?

Kronika je obširnejši zapis pomembnejših dogodkov, in sicer po zaporedju dogajanja. Najpogosteje je kronika napisana v časopisih, kjer so zapisani pomembnejši dogodki s kakega območja. V Sloveniji je kar nekaj tiskarn, kjer se ukvarjajo s tiskom kronike. Tudi pri Grafiki Gracer se ukvarjajo s takšnim tiskom. Že od samega začetka vsako leto del sredstev namenjajo za investicije, in zato njihov strojni park omogoča tehnično izredno dovršeno proizvodnjo. Pomembno pa je tudi, da je grafični proces v celoti organiziran pod eno streho. To jim omogoča popolni nadzor nad kakovostjo od potrditve datotek pa do izdobave izdelkov. Trenutno ponujajo naslednje transparente (320×100 cm v enem kosu): zastave, table, nalepke, avtografiko in grafično opremo izložb in roll-upe.

Kaj je kronika?

Ponudbe

Ponujajo vam digitalni in offset tisk. Offset tisk je tehnologija, ki jo v Grafiki Gracer uporabljajo pri tiskanju večjih količin. Takšna tehnologija tiskanja se tako uporablja za tisk katalogov, revij, knjig in pobarvank. Ali ste vedeli, da je stroj za omenjeni tisk narejen iz dveh valjev? Prvi valj namreč z matrico prenese motiv na drugega, ta pa ga odtisne na površino. Za čim bolj pravilno razmerje med barvo in vodo, pa lahko dobimo odlične barvne kombinacije. V nasprotju s tem tiskom pa digitalni tisk ne uporablja valjev. Namesto slednjih pa uporabljajo »toner« ali pa tekoče črnilo. Pri omenjenem tisku je še ena prednost, in sicer ta, da je lahko vsak izvod drugačen. Oba omenjena načina pa vam zagotavljata odlično kakovost končnega izdelka!

V kolikor niste prepričani, katera oblika tiska je za vaš izdelek primerna, vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri prave oblike.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *