Tisk plakatov cenik

Tisk plakatov cenik je ena izmed številnih ključnih besed, ki jih vsak mesec uporabniki, ki se zanimajo za to storitev vpišejo v Google. V nadaljevanju vam bomo predstavili kaj vse vpliva na tisk in kako izbrati pravi način tiska.

Tisk plakatov je pomemben za promocijo vašega dogodka ali produkta. Več informacij o tem, kako izdelati plakat, kaj mora vsebovati in kakšne velikosti so največkrat uporabljene si lahko preberete v našem članku z naslovom tisk plakatov, kjer smo to tematiko podrobno opisali in jo razdelili na 4 korake, ki so pomembni za izdelavo dobrega plakata. Ključne toček so:

  • Hitrost in odzivnost pri tisku plakatov,
  • Oblikovanje pred tiskom plakata,
  • Velikost in izbira materijala,
  • Način tiska.
tisk plakatov
tisk plakatov

Digitalni tisk plakatov

Digitalni tisk plakatov smo že opisali v našem članku, kjer smo se osredotočili na digitalni tisk in vam razkrili, kdaj je smiselno uporabiti to obliko tiska. Digitalni tisk plakatov je primeren za vse, ki potrebujete manjše naklade posameznih velikosti. Digitalni tisk deluje na enakem princupi, kakor digitalni tisk, ki ga najdemo za domačo uporabo. Zaradi velike porabe barve, je zgolj doziranje narejeno v nekoliko drugačni obliki.

Profesionalne naprave za digitalni tisk plakatov nam omogočajo tiskanje različnih izdelkov v različnih formatih. S pomočjo moderne tehnologije, vam v podjetju Grafika Gracer omogočajo digitalni tisk plakatov v dimenzijah po vaši želji.

Tisk plakatov cenik je na področju digitalnega tiska ugoden, saj so začetni stroški tiska miinimalni.

Offset tisk plakatov

Tisk plakatov cenik izdelan za ponudbi off set tiska se s količino niža. Pri izbiri offset tiska je smiselno premisliti takrat, ko boste izdelali več kot 100 identičnih plakatov. Cena tiska plakatov se bo tako na posamični kos nižala glede na skupno količini.

Izdelava jumbo plakatov

Cenik izdelave jumbo plakatov na spletnih straneh podjetnji največkrat ni objavljen. V kolikor se zanimate za ceno tiska jumbo plakatov vam predlagamo, da kontaktirate podjetje Grafika Gracer, kjer vam bodo z veseljem pripravili ponudbo glede na vaše želje. Povprševanje jim lahko pošljete na mail [email protected]

V kolikor želite pridobiti več informacij o tisku si lahko preberete tudi številne druge članke iz tega področja, ki smo jih objavili na našem blogu:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *