Digitalni tisk plakatov

Digitalni tisk plakatov je primeren za vse, ki potrebujete manjše naklade posameznih velikosti.

Na spletni strani podjetja Grafika Gracer lahko najdete obsežen članek, ki opisuje digitalni tisk plakatov in celotno področje izdelave plakatov.

V kolikor se z tiskom plakatov srečujete prvič vam predlagamo, da si preberete nekaj koristnih informacij o tem, kako lahko izdelate kakovosten plakat. Podjetja ki nudijo tisk različnih izdelkov, imajo stroje, ki deluejjo na različne načine. Zagotovo ste že slišali za digitalni tisk plakatov. Kaj pa za offset tisk plakatov?

digitalni tisk plakatov

V nadaljevanju vam bomo predstavili razliko med digitalnim tiskom plakatov in offset tiskom plakatov.

Digitalni tisk plakatov deluje ne enakem princupi, kakor digitalni tisk, ki ga najdemo za domačo uporabo. Zaradi vlike porabe, je zgolj doziranje v nekoliko drugačni obliki. Profesionalne naprave za digitalni tisk plakatov nam omogočajo tiskanje različnih izdelkov v različnih formatih. S pomočjo moderne tehnologije, vam v podjetju Grafika Gracer omogočajo digitalni tisk plakatov v dimenzijah po vaši želji.

Digitalni tisk plakatov ni vedno najboljša izbira. V podjetju bodo plakat s pomočjo digitalnega tiska opravili takrat, ko boste določen plakat potrebovali v nekoliko manjših nakladih. Govorimo o številki do okoli 100 kosov za določeno velikost.

V primeru, da potrebujete plakate v večjem številu, pa je za vas primeren tudi offset tisk. Gre za tehnologijo, ki deluje s pomočjo dveh valjev. Prednosti in slabosti offset tiska in podroben opis njegovega delovanja pa si lahko preberete v članku podjetja Grafika Gracer, kjer so podrobno opisali to tehnologijo tiska.

offset tisk

Za podrobne informacije in ceno samega tiska vam predlagamo, da se obrenete na podjetje Grafika Gracer preko kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani, telefonske številke ali maila. Nudijo vam hitro in kakovostno svetovanje na vseh področjih tiska. Prepričani smo, da boste našli skupno pot sodelovanja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *