Tisk dvostranskih vizitk

Tisk dvostranskih vizitk za vas opravljajo v podjetju Grafika Gracer. Pri njih se namreč že vrsto let ukvarjajo s tiskarstvom, zato imajo tudi tisk dvostranskih vizitk »v malem prstu«. Ravno dvostranske vizitke so izredno privlačne. Na eni strani namreč lahko predstavite svoje podjetje, podatke o podjetju, na drugi ali zadnji strani pa uporabite velik logo. Slednji bo namreč dobro viden na vsaki pisalni mizi. Tisk dvostranskih vizitk v zgoraj omenjenem podjetju lahko opravijo s pomočjo najbolj sodobnih strojev za offset tisk in digitalni tisk. Poleg tega ponujajo tudi vse gramature papirja in še različne dimenzije vizitk.

Tisk dvostranskih vizitk

V kolikor se sami ne želite lotiti grafičnega oblikovanja vizitke, vam svetujemo, da to prepustite strokovnjakom. V Grafiki Gracer vam vizitke popolnoma obdelajo po vaših željah. Podjetje ponuja izredno hiter, kvaliteten in obenem ugoden tisk za vas. Od potrditve naročila pa do njenega prevzema lahko pri njih preteče le 24 ur. Predlagamo vam, da pred tiskom vizitk poskrbite za izbiro pravih barvnih kombinacij, ki se skladajo z vašo celostno grafično podobo.

Dobro premislite in nato izberite želeno obliko, robove, umestite logotip podjetja in ostale možne podatke. Na vizitki naj se od vseh vaših osebnih podatkov nahajajo naslednji: ime in priimek, telefonska številka, e-mail naslov in še naziv delovnega mesta (direktor, vodja marketinga, vodja prodaje ali drugo).

tisk vizitk

Če boste želeli, pa lahko na vizitko umestite še dodatne informacije o podjetju. Priporočljivo je, da na vizitko na primer natisnete naslov vašega sedeža podjetja. Vse poslovne vizitke naj vsebujejo še logotip podjetja. Zanimiv logotip namreč lahko pritegne veliko pozornosti. Predlagamo vam tudi to, da se odločite za uporabo dveh standardnih formatov za tisk vizitk, in sicer: 85 x 55 mm in 90 x 50 mm. Kot smo že omenili, lahko tisk opravijo tako enostransko kot tudi dvostransko. Mi vam priporočamo, da se odločite za dvostranski tisk, saj je veliko bolj zanimiv!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *