Naravni izdelki za lase

Naravni izdelki za lase so odlična rešitev za vaše lasišče. Z naravnimi oblogami ali olji lahko prispevate k zdravju vašega lasišča in sijočih las! V različnih prodajalnah in drogerijah je trenutno na voljo zelo široka izbira najrazličnejših šamponov, olj ali drugih oblog za vaše lase.

Naravni izdelki za lase

Vprašanje pa je, kakšne oziroma katere so sestavine v vseh teh izdelkih… V kolikor so produkti narejeni na naravni osnovi, je to zelo dobro in zdravo za vaše lase. V nasprotnem primeru (umetne snovi) pa lahko negativno vplivate na zdravje vašega lasišča. Danes vam na tem mestu predstavljamo naravne izdelke za lase, ki jih lahko naročite in kupite v spletni trgovini Entobotanika. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Naravni izdelki za lase v ponudbi podjetja Etnobotanika

Dolgi, bujni, zdravi in sijoči lasje so tisti, ki si jih želi vsaka ženska. Opisani lasje so pri ženskah že od nekdaj simbol moči in čutnosti. Točno takšni so lahko tudi vaši, če boste začeli z uporabo naravnih izdelkov za lase. V spletni trgovini Etnobotanika so na voljo 100% naravne barve za lase, ki vam skupaj s tradicionalnim staroselskim načinom priprave ponujajo najbolj popolno nego in tudi barvo las.

naravna barva za lase

V njihovi stalni ponudbi boste našli naravne barve za lase v njihovi neokrnjeni obliki. To so presni izdelki v prahu, in sicer iz indijskih rastlin in ajurvedskih zelišč. V njihovi ponudbi pa so še nekateri drugi naravni izdelki za lase, kot so: naravne obloge, olja in naravni šamponi za lase. Ali ste vedeli, da vam lahko v njihovem podjetju predajo tudi znanje o pravilni tradicionalni pripravi in obredih uporabe na vašem lasišču in laseh? To je res odlično, zato se čim prej odločite za njihovo pomoč. 

Amlino olje

Na tem mestu vam predstavljamo tako imenovano Amlino olje, ki je primerno za vse vrste las in težav na lasišču. Po dopustu ali v večerih med dopustom na morju oziroma kje drugje bo na vaše lasišče izredno zdravilno in blagodejno vplivalo omenjeno Amlino olje. Slednje bo vaše lase obnovilo in jim dalo izredno visok sijaj. Po ajurvedski medicini se amljino olje priporoča bolj v hladnih dneh, saj sezamovo olje greje lasišče in še lase.

Amlino olje

Kokosovo olje Monoi Tahiti

Seveda pa ne smemo pozabiti niti na kokosovo olje, ki se uporablja v toplejših letnih časih. Kokos namreč kožo in vaš organizem ohladi in ga tako osveži. Poleg omenjenega izdelka naj vam predstavimo še sveto olje Polinezije, ki se imenuje Monoi Tahiti. Slednji je primeren za vse vrste las med in po sončenju.

Kokosovo olje Monoi Tahiti

Ko se boste torej odpravili na dopust in boste lase izpostavili sončnim žarkom ter slani vodi, je predvsem izredno priporočljivo, da si lase na plaži zaščitite z omenjenim oljem. Gre za macerat kokosovega olja iz Tahitija in Tahitijske gardenije. Kokosovo olje pa je odporno na visoke temperature in ne oksidira! Vas in vaše lase učinkovito ščiti pred sončnimi žarki in soljo. Glede na to, da je v olju tudi Tahitijska gardenija, bodo vaši lasje povsem zapeljivo dišali!

Ne spreglejte podobnih vsebin:

Etnobotanika

V podjetju Etnobotanika so zavezani trajnosti in družbeni odgovornosti! Za njihov nabor izdelkov pa vam garantiramo, da so izbrani po načelih etične in pravične trgovine (rako imenovani: Fair Trade). Čisto vsi ljudje, ki so udeleženi v procesu izdelka so pravično plačani za svoje delo, obenem pa sam proces proizvodnje ne izkorišča živali in naravnih resursov. 

Etnobotanika

Prijazno vas vabimo in pozivamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis: naravni izdelki za lase. Oglejte si ponudbo najrazličnejših in predvsem kvalitetnih izdelkov, ki so jih za vas pripravili v omenjeni spletni trgovini. Za morebitna vprašanja pa jim lahko napišete elektronsko sporočilo na naslov: [email protected]. Svetovanje in podporo za cenjene stranke pa nudi gospa Sonja Velikanje, ki je dosegljiva na telefonski številki: 041 350 330. Pokličite, ne bo vam žal!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *