Etnobotanika je znano podjetje, ki sodobnega človeka spodbudi k pomembnemu zavedanju, da je »eno z vsem« in da mu stara tradicionalna znanja ponujajo zanimive rešitve. Slednje so trajne, celovite in pripomorejo k zadovoljevanju potreb. Obenem pa pozitivno vplivajo na razvoj. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še veliko več informacij o podjetju Etnobotanika. V kolikor želite izvedeti še več informacij o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Etnobotanika

V omenjenem podjetju močno in trdno verjamejo v stalno učenje. Glede na to, da smo v izredno hitrem in zanimivem času evolucije, je viden napredek sodobne družbe v boljšem medgeneracijskem in medkulturnem sodelovanju med ljudmi. Skozi njihova spoznanja o enosti vsega in s povezovanjem s strankami, ustvarjajo sodobno etično skupnost. Podjetje

Kakovostni izdelki v spletni trgovini Etnobotanike

Etnobotanika ponuja veliko izdelkov, med katerimi so izdelki za lase, za nego kože, kompleti izdelkov in še različni pripomočki. S klikom na zgornji odebeljeni napis (Etnobotanika) pa si lahko ogledate vse naštete izdelke tudi na njihovi spletni strani. Poleg ponudbe so na spletni strani za vas pripravili še zanimive članke in video vsebine. Ogledate pa si lahko tudi izdelke, ki sodijo v ponudbo »znižano«. V kolikor jih želite obiskati fizično, vam svetujemo, da si predhodno ogledate, kje se nahajajo njihova prodajna mesta in frizerski saloni. Nikakor pa ne spreglejte zavihka uporabno in novice.

etnobotanika spletna trgovina

Pri izboru izdelkov, storitev, partnerjev zvesto sledijo načelom pravične trgovine. Točno na ta način namreč lahko zagotovijo čisto energijo izdelka oziroma storitve, in sicer vse od proizvajalcev pa do končnih uporabnikov. Čisto vsak sleherni dan stremijo k temu, da s svojo poslovno prakso in izkušnjami omogočijo pošteno plačilo vsem svojim ljudem, ki so vključeni v proces izdelkov in ostalih storitev. Obenem pa je njihova osebna in še poslovna praksa trajnostno in etično naravnana do živali, narave in na splošno ljubezni in skrbi do okolja. 

Vizija

Pa naj vam na tem mestu predstavimo še, kaj predstavlja dolgoročno vizijo Etnobotanike. Naslednjim generacijam želijo ponuditi in ustvariti vzpodbudno in predvsem etično podjetniško okolje, ki bo še vedno povezovalo stara tradicionalna znanja in novodobne podjetniške ideje, brez katerih v današnjem času sploh ne gre več. Zavezujejo se k trajnosti in družbeni odgovornosti!

Etnobotanika

Za celoten nabor njihovih izdelkov pa vam garantirajo, da so izbrani po najbolj sodobnih načelih etične in obenem pravične trgovine (tako imenovani: Fair trade). Kot smo že omenili, so vsi zaposleni pravično plačani oziroma nagrajeni za svoje delo. Obenem pa se v procesu proizvodnje nikakor ne izkorišča živali ali katerih koli naravnih resursov. 

100 % ekološka olja

V njihovem naboru izdelkov za kožo vam nudijo le 100 % ekološka olja, ki imajo certifikat porekla. Gre namreč za kvalitetno hladno stiskana olja za kožo in še 100 % naravne rastlinske maske za obraz. Eden izmed teh izdelkov je Monoi olje. Gre za macerat Tahitijske gardenije in kokosovega olja iz Tahitija. Monoi de Tahiti je prvi naravni kozmetični proizvod na svetu, ki ima oznako zaščiteno poreklo.

Galerija zadovoljnih strank - Etnobotanika

Ta oznaka seveda zagotavlja kvalitetno proizvodnjo procesa ter kakovost in avtentičnost čisto vseh sestavin v proizvodu. Slednje namreč morajo biti izključno polinezijske! Izdelek niti ne vsebuje parabenov! Proizvajalec pa je Parfumerie Tiki že vse od leta 1942. Za eno steklenično (120ml) boste na spletni strani Etnobotanika odšteli samo 12,90evrov.

prej in potem

Izdelek je trenutno v akciji. To čudežno olje bo navlažilo vašo kožo in obenem stimuliralo vaše telo. Poleg tega pa bo vaša koža z oljem tudi dobro nahranjena. Polinezijci to olje uporabljajo vsak dan od rojstva dalje. Zelo hitro prodre skozi povrhnjico kože, jo navlaži in s svojim nežnim, božanskim vonjem prekrije telo kot čutni pajčolan. Kot smo že omenili, pa mu njegove sestavine in obnovitvene lastnosti omogočajo, da lahko koži povrne svilen otip in lesk. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *