Ekološki naravni šamponi za lase

Ekološki naravni šamponi za lase ne vsebujejo nobenih umetno pridobljenih (kemičnih) snovi oziroma kemikalij. Zaradi tega pa jih lahko uporabljajo vsi ljudje. Primerni so torej za kakršno koli lasišče in lase. Na voljo so v različnih prodajalnah ali drogerijah po celotni Sloveniji. Obenem pa se s prodajo ekoloških naravnih šamponov za lase ukvarjajo tudi v spletni trgovini Etnobotanika. V nadaljevanju članka boste izvedeli še več informacij o tej tematiki. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem,

Ekološki naravni šamponi za lase

Idealan za osebe z alergijami

Ekološki naravni šamponi za lase so še posebej priporočljivi za vse tiste, ki imajo kakršne koli alergične reakcije na kemične sestavine v kozmetičnih proizvodih. Ker imajo nizek pH, so naravni šamponi primerni za uporabo na različnih obolenjih lasišča. Izpostavljajo namreč naravno ravnovesje na lasišču. Vedite, da omenjeni šamponi za lase ne odstranijo zaščitne maščobne obloge. Poleg tega pa zelo učinkovito odpravljajo prhljaj! Vaši lasje bodo po uporabi tega izdelka izredno mehki, gladki in svetleči. 

Ne spreglejte podobnih vsebin:

Shikakai

V zgoraj omenjeni spletni trgovini lahko opravite naročilo naravnega šampona, ki so ga poimenovali Shikakai. Slednjega pogosto uporabljajo vsi tisti, ki so alergični na kemikalije v šamponih in regeneratorjih za lase. Poleg tega se njihova uporaba priporoča vsem tistim, ki so se posluževali kemoterapij, osebam z različnimi obolenji lasišča in tudi tistim, ki želijo uporabljati le 100 % naravno kozmetiko. Takšnih ljudi je iz leta v leto več, saj se zavedajo, kako zelo lahko umetne snovi negativno vplivajo na človeško telo.

Shikakai

Antioksidantno delovanje vitaminov

Kot smo že omenili, je Shikakai šampon 100% naraven in pripomore k ohranjanju pH lasišča. Vsebuje izredno veliko vitaminov: C, D, E, A in K. Vsi našteti pa na lasišče delujejo močno antioksidantno. Če želite tudi vi naročiti ta naravni izdelek, vam svetujemo, da to storite še danes! Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani podjetja Etnoboranika. Verjamemo, da boste z nakupom zadovoljni.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *