Barva za lase kana

Barva za lase kana vam skupaj s tradicionalnim staroselskim načinom priprave ponuja najbolj popolno nego! Ne verjamete? Potem vam svetujemo, da preizkusite kvalitetno barvo za lase kana, ki vas bo s zagotovo navdušila. 

Barva za lase kana

V nadaljevanju članka boste izvedeli še več informacij o tematiki – barva za lase kana. V kolikor želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

100% naravna barava za lase

Vsaka ženska si želi, da bi imela zdrave in lepe lase. Dolgi, bujni in sijoči lasje so namreč pri ženskah že zelo dolgo simbol čutnosti in moči. Velikokrat se pripadnice nežnejšega spola odločijo za nakup dragih barv, šamponov in subrine, da bi čim bolj pripomogle k negi svojih las ali lasišča. Vendar pa vas na tem mestu moramo opozoriti, da najdražje velikokrat ni najboljše. O kvaliteti določenega izdelka namreč določa vsebina produkta. Številne trgovine se ukvarjajo s prodajo različnih barv in ostalih produktov za lase. Vi pa morate biti kritični pri izbiri. Na tem mestu vam zato predstavljamo 100 % naravne barve za lase v svoji neokrnjeni obliki. Gre za presne izdelke v prahu, in sicer iz indijskih rastlin in ajurvedskih zelišč. Omenjene izdelke lahko naročite preko spletne trgovine Etnobotanika. Obenem vam ponujajo še druge izdelke za nego, kot so naravne obloge, šamponi, olja in še ostalo. Predajo vam lahko tudi znanje o pravilni tradicionalni pripravi in obredni uporabi na vašem lasišču. 

Kana

Ekološka kana je zares popolna, naravna barva za lase že vrsto let. Kana je namreč rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson. Slednje se uporablja za naravno barvanje. Da bi dobili različne barvne odtenke, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvani, kot so: amla, hibiskus, indigo ali pa sena. 

Kana

Body Art

Nazadnje naj še omenimo, da ta ekološka kana v »body art« kvaliteti lasem daje lesk, jih trajno obarva, učinkovito prekrije siv narastek, spodbuja rast, preprečuje nastanek prhljaja in ima hladilni učinek na lasišču. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *