Barvanje s kano

Barvanje s kano je v zadnjih letih čedalje bolj priljubljeno tudi pri nas. Skupaj s tradicionalnim staroselskim načinom priprave namreč ponuja najbolj popolno nego vaših las oziroma lasišča. Vse ženske, ki so se odločile za barvanje s kano, so bile naravnost navdušene! Njihovi lasje so namreč postali zdravi, bujni, dolgi in sijoči. Točno takšni pa so že od nekdaj simbol čutnosti in moči. 

Barvanje s kano in indigom je zelo zdravo za lase in lasišče

V nadaljevanju članka boste izvedeli še nekaj ključnih informacij o tej tematiki. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Bodite kritični pri izbiri barve

Veliko žensk (v želji po čim bolj kvalitetnih barvah ali šamponi) posega po dragih izdelkih, ki jih javnost promovira za najboljše. Vendar pa to velikokrat ne drži! O kvaliteti določenega izdelka namreč odloča namreč njegova vsebina. Številne trgovine se ukvarjajo s prodajo različnih barv in ostalih produktov za lase. Vaša naloga pa je, da ste čim bolj kritični pri izbiri. 

Preberite tudi:

100% naravne barve za lase

Na tem mestu vam zato predstavljamo 100 % naravne barve za lase, ki so dosegljive v svoji neokrnjeni obliki. Gre za presne izdelke v prahu, in sicer iz indijskih rastlin in tako imenovanih ajurvedskih zelišč. Te izdelke lahko naročite na spletni strani oziroma v spletni trgovini Etnobotanika. Vedite, da je ekološka kana zares popolna, naravna barva za lase. Gre namreč za rastlino, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo Lavson. Slednji pa se uporablja za naravno barvanje s kano. Če želite dobiti različne barvne odtenke, morate vedeti to, da se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvani, kot so: amla, hibiskus, indigo ali pa sena. Naj še poudarimo, da ekološka kana v »body art« kvaliteti daje lasem prav poseben lesk, jih trajno obarva, učinkovito prekrije siv narastek, spodbuja rast, preprečuje nastanek prhljaja in ima še hladilni učinek na lasišču. Ja, vse to lahko dosežete z naravnim barvanjem!

Tudi vi preizkusite ta način! Zagotavljamo vam, da boste pozitivno presenečeni.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *