Obloge za lase

Obloge za lase so obenem tudi najboljši negovalci las. Pa vas zanima zakaj? Obloge za lase namreč dajejo le-tem zadosten volumen, prožnost, čudovit lesk in svilnat otip. Obenem pa lasišče tudi nahranijo in jim povrnejo naravno pH vrednost. Ali ste vedeli, da se danes kar 75% ljudi sooča s težavami lasišča? Mednje sodi presuho, mastno lasišče, prhljaj, različne vrste kožnih obolenj na lasišču in srbečica. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekatere obloge za lase, ki jih lahko naročite v spletni trgovini Etnobotanika. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Obloge za lase

Ekološke obloge za lase

Najprej vam predstavljamo ekološki hibiskus (100%), ki se uporablja kot naravna obloga za vaše lase. Ta izdelek pomaga reševati različne težave, kot na primer: lomljenje las, čiščenje in preprečevanje vnetja ter sivenje in hormonsko izpadanje las. V zgoraj omenjeni spletni trgovini ga lahko naročite v obliki praha. Omogoča 100% naravno barvanje las! Ali ste vedeli, da hibiskus uporabljamo v različnih kombinacijah? Ja, prav ste prebrali. Najbolj pogosto ga uporabljamo v kombinaciji s seno, indigom, amlo in kano. Točno določeno razmerje posameznih rastlin pa je odvisno od vaše osebne želje oziroma recepture.

Ekološke obloge za lase

Preberite tudi:

Spletni nakup obloge za lase

Za omenjeno oblogo (100 g) boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 14,90 evrov. Na tem mestu pa vam predstavljamo še ekološko seno za lase. Naravna sena vsebuje nekoliko zlato-rumeni pigment. Gre namreč za eno izmed najboljših naravnih negovalnih sredstev za vaše lase in lasišče. Ta naravna sena daje lasem volumen, sijaj in svilnat otip. Izredno dobrodejno vpliva na vaše lasišče, še posebej, če se borite s prhljajem, mastnim lasiščem ali pa z glivičnimi obolenji. Omenjeni produkt je mogoče uporabljati zgolj kot naravno negovalo las ali pa kot naravno ekološko barvo za lase. Vse to je odvisno od postopka priprave paste iz prahu.

komplet oblog za lase

Za več informacij o tej tematiki pa vas vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *