Obloge za lase

Obloge za lase so obenem tudi najboljši negovalci las. Pa vas zanima zakaj? Obloge za lase namreč dajejo le-tem zadosten volumen, prožnost, čudovit lesk in svilnat otip. Obenem pa lasišče tudi nahranijo in jim povrnejo naravno pH vrednost. Ali ste vedeli, da se danes kar 75% ljudi sooča s težavami lasišča? Mednje sodi presuho, mastno lasišče, prhljaj, različne vrste kožnih obolenj na lasišču in srbečica. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekatere obloge za lase, ki jih lahko naročite v spletni trgovini Etnobotanika. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Obloge za lase

Ekološke obloge za lase

Najprej vam predstavljamo ekološki hibiskus (100%), ki se uporablja kot naravna obloga za vaše lase. Ta izdelek pomaga reševati različne težave, kot na primer: lomljenje las, čiščenje in preprečevanje vnetja ter sivenje in hormonsko izpadanje las. V zgoraj omenjeni spletni trgovini ga lahko naročite v obliki praha. Omogoča 100% naravno barvanje las! Ali ste vedeli, da hibiskus uporabljamo v različnih kombinacijah? Ja, prav ste prebrali. Najbolj pogosto ga uporabljamo v kombinaciji s seno, indigom, amlo in kano. Točno določeno razmerje posameznih rastlin pa je odvisno od vaše osebne želje oziroma recepture.

Ekološke obloge za lase

Preberite tudi:

Spletni nakup obloge za lase

Za omenjeno oblogo (100 g) boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 14,90 evrov. Na tem mestu pa vam predstavljamo še ekološko seno za lase. Naravna sena vsebuje nekoliko zlato-rumeni pigment. Gre namreč za eno izmed najboljših naravnih negovalnih sredstev za vaše lase in lasišče. Ta naravna sena daje lasem volumen, sijaj in svilnat otip. Izredno dobrodejno vpliva na vaše lasišče, še posebej, če se borite s prhljajem, mastnim lasiščem ali pa z glivičnimi obolenji. Omenjeni produkt je mogoče uporabljati zgolj kot naravno negovalo las ali pa kot naravno ekološko barvo za lase. Vse to je odvisno od postopka priprave paste iz prahu.

komplet oblog za lase

Za več informacij o tej tematiki pa vas vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis!

Pogosta vprašanja

Zakaj so obloge za lase dober način nege?

Obloge za lase so izjemno učinkovite pri obnovi in negovanju las, saj lasem zagotavljajo esencialne hranilne snovi, ki izboljšajo njihov volumen, prožnost, lesk in svilnatost. Poleg tega obloge pomagajo uravnavati pH vrednost lasišča in ga nahraniti, kar je še posebej pomembno, če se soočate s težavami, kot so suhost, mastnost, prhljaj ali različna kožna obolenja na lasišču.

Kako ekološki hibiskus vpliva na zdravje las?

Ekološki hibiskus je cenjen zaradi svojih številnih koristi za lase. Kot naravna obloga pomaga pri reševanju problemov, kot so lomljenje las, čiščenje lasišča, preprečevanje vnetij, sivenje in hormonsko izpadanje las. Poleg tega omogoča 100% naravno barvanje las, kar je odlična alternativa kemičnim barvilom.

Kakšne so prednosti uporabe ekološke sene za lase?

Ekološka sena je eno izmed najboljših naravnih sredstev za nego las in lasišča. Ne samo da lasem daje volumen, sijaj in svilnat otip, ampak tudi izjemno dobro deluje proti prhljaju, mastnemu lasišču in glivičnim obolenjem. Sena se lahko uporablja kot naravno negovalo ali kot ekološka barva za lase, odvisno od načina priprave paste iz prahu.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *