Inox pomivalna korita

Inox pomivalna korita

Inox pomivalna korita so izdelek, ki ga uporabljajo v različnih tipih proizvodnjah, kampih in ostalih prostorih. Kot že samo ime pove, so inox pomivalna korita narejena in inoxa. Gre za materijal, ki je odporen na rjavneje. Inox je izpeljanka iz francoske besede inoxydable = nerjaven. V Sloveniji, pa se velikokrat uporablja tudi izraz rostfrei, ki je nemška različica te besede.

Inox pomivalna korita se največkrat izdelajo po vaših merah. Izbirate pa lahko pomivalna korita z enojnim in dvojnim dnom. Izbirate lahko med krilnimi ali drsnimi vrati. Prav tako si izberete šrevilo polic, ki jih lahko imate v spodnjem delu.

Prednosti inox pomivalnih korit

Ena izmed glavnih prednosti inox pomivalnih korit je prav visoka stopnja higijene. Ta je izredno pomembna tudi pri pranju rok! Kdor se ukvarja s takšnim poslom, kjer je higijena izredno pomebna, ve o čem pišemo.

Korita se uporabljajo v mesni industriji, kuharskih obratih, pekarstvu, pridelavi sira… Korita so za čiščenje izredno enostavna in so na voljo v različnih dimenzijah, glede na vaše potrebe.

Inox pomivalna korita so tudi del mesarske opreme, ki jo lahko najdemo v ponudbi. Predlagamo vam, da pregledate tudi mesarsko opremo na tem linku.

Predlagamo vam, da preberete tudi ostale naše članke na področju mesarke opreme:

Inox pomivalna korita
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *