polnilka za klobase

Polnilka za klobase

Polnilka za klobase je namenjena polnjenju manjših količin mesa. S pomočjo te naprave bomo z lahkoto izdelovali praktično vse vrste klobas, salam, krvavic, pečetnic čevapčičev, hrenovk… Gre za enega izmed artiklov, ki ga v svoji mesarski opremi preprosto morate imeti. Polnilka za klobase je namenjena tako za domačo uporavo, za večje kmetije, kmečke turizme, mesnice in povsot drugje, ki polnijo sorazmerno manjše količene mesa.

Polnilka za klobase je narejena tako, da jo je zelo preprosto z njo upravljati. V nadaljevanju članka bomo pregledali glavne specifikaicije izdelka

Specifikacije polnilke za klobase

Specifikacije polnilke za klobase se med seboj razlikujejo, saj poznamo različne tipe izdelka. Pregledali bomo najpomembnejše specifikacije in pregledali samo napravo.

Polnilke za klobase v priloženi povezavi na začetku članka delimo na tri tipe:

  • TIP 10
  • TIP 12
  • TIP 15

Med seboj se razlikujejo izključno v prostornini za količino mesa, ki ga lahko v napravo damo. TIP 10 nam tako omogoča 10 kilogramov mesa in ima težo 27 kilogramov. Velikost samega izdelka je 710 x 280 x 390 mm.

Tip 15 nam omogoče polnenje polnilnika za klobase z 15 kilogrami mesa hkrati. Teža pa je zaradi večje naprave za tri kilograme višja. Torej 30 kilogramov. TIP 12 je vmesna velikost, ki nam omogoča 12 kilogramov mesa hkrati.

Ne glede na to, katero velikost oziroma model boste izbrali, boste imeli odličen izdelek iz nerjavečega materijala. Njegova uporaba in čiščenje je nazahtevno. Prav tako ne podtrebuje posebnega vzdrževanja za dolgo delovanje. Njegova življenska doba je izredno dolga, poleg pa boste dobili tudi 4 različne nastavke za polnjenje klobas.

V kolikor imate posebne želje, vam lahko v podjetju naredijo tudi izdelek, ki bo prilagojen popolnoma za vas. Vsekakor gre za del mesarske opreme, ki ne sme manjkati.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *