Mesarska oprema

Mesarska oprema

Mesarska oprema je pogrešljiv pripomoček na vseh domačijah, kmetijah in mesarijah. Brez nje, si praktipno ne predstavljamo več kolin. S pomočjo različnih inovacij na tem področju, nam je prav mesarska oprema omogočila veliko lažje in hitrejše delo pri kolinah in ostalih dejavnostih, ki so povezane s to stroritvijo.

Vsi starejši, ki se z kolinami srečujete že več desetletji, se verjeto spomnete, kako veliko časa vam je uzelo rezanje masti na kocke. Sedaj lahko s pomočjo sodobne mesarske opreme iz inoxa to naredetive veliko hitreje in natančneje.

Mesarska oprema je z leti postajale vednjo bolj dovršena in kvalitetna. Mnogi si brez nje zelo težko predstavljajo vsakodnevno delo, ki ga opravljajo. Prav zaradi tega je kvalitetna mesarska oprema ključnega pomena za hitro in kvalitetno opravljeno delu. Mesarsko opramo pri svojem delu uporabljajo tako profesionalni mesarji, kot vsi tisti, ki imajo opravka s kolinami in podobnimi dejavnostmi zgolj en krat na leto.

Mešalec za mešanje mesa

Mesarska oprema nam ponuja veliko različnih produktov. Eden izmed zanimivih, ki nam hitro pade v oči je zagotovo mešalec za mešanje mesa. Večfunkcionalni mešalec za mešanje mesa vam je lahko v odlično pomoč tudi pri mešanju 80 kilogramov mesa hkrati. 1.5 Kw moč motorja bo vsekakor poskrbela za dolgo delovanje mešalca za mešanje mesa. Njegova osnovna teža pa znaša okoli 45 kilogramov.

Električna žaga za kosti

Električna žaga za kosti je odličen pripomoček za vse, ki želite imeti kvalitetno odrezane dele različnega mesa. Vsi tisti, ki se boste z napravo srečevali dnevno, boste lahko hitro opazili njeno kvalitetno in praktičnost, ki nam ponuja. Nedvomno je to kos mesarske opreme nepogrešljiv v vsaki pravi mesarski trgovini. Če si želite prebrati več o elekrtični žagi za kosti na naši spletni strani, vam prilagamo povezavo do članka, kjer smo opisovali katero električno žago za kosti vam predlagamo.

Mesarska oprema je nedvomno zelo širok pojem, ki zajema stroje, ki so v uporabi že več 10 let in stroje, ki so jih maksimalno prilagodili šele pred kratkim. Če niste prepričani kateri del mesarske opreme, bi za vas predstavljal najboljšo rešitev, vam predlagamo, da pokličete na telefonsko številko podjetja Vi-Ja in se pozanimate o mesarski opremi, ki jo ponujajo. Mi pa bomo v nadaljevanju članke pregledali ostale zanimive pripomočke. Mesarsko opremo namreč lahko delimo na mesarsko opremo za proizvodnjo in mesarsko opremo za gospodinjstva

Proizvodnja mesarska oprema

Proizvodnja mesarska oprema je namenjena za proizvajanje in obdelavo večjih količin. Tako lahko hrati v mešalcu za mešanje mesa, mešate kar 80 kilogramov mesa. Takšne količene pri domači proizvodnji ne boste nikoli potrebovali.

Ker so stroji večji in sestavljeni iz večjih kosov inoxa, se temu primerno preminja tudi cena. Prav tako je potrebna večja moč motorjev, ki so vgrajeni na samo napravo. V kolikor se zanimate za nakup proizvodnje mesarke opreme, vam predlagamo, da se obrnete na mail

Mesarska oprema za gospodinjstva

Mesarks oprema za gospodinjsta so nemanjena vsem tistim, ki se s kolinami oz. podobnimi dejavnostmi srečujete enkrat do dvakrat na leto. V sami kvaliteti izdelave se stroji in naprave ne razlikujejo. Glavna razlika je predvsem v velikosti strojev. Mesarska oprema, ki je namenjena gospodinjstvu je tako namenjena pridelavi in obdelavi manjših količin kakor stroji, ki so namenjski za proizvodnje. Temu primerne so prav tako cene. V kolikor imate kakršnekoli pomisleke glede prave uporabe stroja, vam predlagamo, da se obrnete na prodajnega svetovalca, ki vam bo znal pri izbiri pravega stroja najbolje pomagati.

 

 

 

mesarska oprema
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *