Električna žaga za kosti

Električna žaga za kosti

Električna žaga za kosti je eden izmed produktov, brez katerega v delavnici ne more normalno funkcionirati mesar. Električna žaga za kosti je namenjena vsem tistim, ki obdelujete večje količine mesa. Za vse, ki potrebujete razžagati določen kos mesa, vam je na voljo tudi ročna žaga za kosti.

Ročna žaga za kosti je tako odlična arternativa za vse, ki ne potrebujete električne žage za kosti. Če pogledamo nekaj karakteristik izdelka, ki ga ponuja podjetje Vi-Ja. Spada pod kategorijo mesarska oprema, kjer lahko najdete še ogromno drugih zanimivih artiklov.

Dimenzija električne žage je 850 x 420 x 520 mm. Teža njihove električne žage za kosti znaša okoli 32 kilogramov. Žago boste tako lahko tudi prenašali brez večjih težav. Tako jo boste postavili na mizo takrat, ko jo boste rabili in nato hitro pospravili, ter imali prostor za vse ostale stvari. Za vse tiste, ki pa nimate prostorske stiske, pa se s tem ne boste obremenjevali in boste lahko imeli električno žago za kosti vedno na istem mestu, pritrjeno na vašo mizo.

Moč motorja na žagi znaša 1,1 kW, ki deluje pri električni napetosti 230/400 V. Dolžina lista, ki ga boste na žagi uporabili pa je 1720 mm.

Električna žaga za kosti je odlična tako za profesionalno uporabo, kakor za domačo uporabo. V celoti je narejena iz popolnoma nerjavečega materijala in ne zahteva posebnega čiščenja in vzdrževanja. Enostavno jo boste lahko uporabljali z zgolj dvema gumboma. S prvim boste žago prižgali, drug gumb pa je namenjen ugašanju žage. Uporaba je tako izredno preprosta.

Z nakupom električne žage za kosti podjetja Vi-Ja, si boste zagotovili dolgo življensko dobo naprave, povpraševanje za artikelj pa lahko oddate kar preko njihove spletne strani.
Lahko pa se na njih obrnete kar preko maila [email protected]. Prepričani smo, da vam bodo odgovorili že v nekaj urah!

Električna žaga za kosti
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *