Mešalec za mešanje mesa

Mešalec za mešanje mesa

Mešalec za mešanje mesa je stroj, ki ga vsekakor potrebuje vsak mesar. Odlične karakteristike in moč delovanja stroja vam bo zagotavljala hitro in nemoteno delovanje. V tem članku si bomo pogledali nekaj glavnih značilnosti mešalca za mešanje mesa.

Mešalec za mešanje mesa je enden izmed mnogih strojev in naprav, ki spada pod mesarsko opremo.

Mešalec za mešanje mesa lahko izbirate v različnih tipih tega izdelka. Na njihovi spletni strani so razdelili na 4 različne tipe:

  • TIP 120
  • TIP 40
  • TIP 60
  • TIP 80

Različni modeli samostoječega mešalca za mešanje mesa in testa se razlikuje predvsem v količini mesa, ki ga lahko stroj obdeluje. Prav tako se razlikuje količina moke. Glavna razlika tako med modeli ni v fukcionalnosti, ki jo stroj ima, ampak o velikosti posode, ki je v TIPU 120 velika 120 L. Dimenzije največje naprave je 810 x 720 x 1200. Teža takšne naprave znaša pribljižno 51 kilogramov in ima moč motorja 0,75/1,1 kW

Mešalec za mešanje mesa je v celoti v vseh tipih narejen iz nerjavečega materijala in je preprosto vodljiv s pomočjo dveh kolesih. Umogoča preprosto čiščenje in vzdrževanje stroja, ki je tudi enostaven za uporabo. Stroj ima tudi funkcijo s katero lahko preprosto posodo prekucnemo oz. snamemo mašalo.

Za vse, ki se boste odločili za nakup mešalca za mešanje mesa, boste pridobili tudi 12 mesečno garancijo. Če primerjamo še najmanjši model ki je TIP 40, lahko ugotovimo, da je razlika o prostornini zelo velika.

Pri samostoječem mešalcu za mešanje mesa in testa model TIP 40, lahko mešamo 25 kilogramov mesa oz. 3-12 kg moke. Velikost posode pa znaša 40 L. Moč motorja ostaja enaka, se pa razlikuje končna teža stroja, ki znaša 38 kilogramov.

Preberite še naš članek, ki smo ga pripravili izključno o mesarski opremi in pridobite nekaj novih informacij iz tega področja!

Mešalec za mešanje mesa
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *