Oprema za mesarje

Oprema za mesarje

Oprema za mesarje je nepogrešljiva izbira pri vsakem mesarju. Prav zaradi tega je ključnega pomena, da poznamo pravo opremo za mesarje, ki nam jo trg ponuja.

Mesarska oprema je ključna za pripravo kakovostnih izdelkov za vaše stranke. Prav tako pa brez nje ne morejo tudi tisti, se se s tem ukvarjajo za domačo uporabo.

Opremo za mesarje lahko razdelimo na profesionalno in hoby opremo. Vendar se bomo v tem članu osredotočili na mesarsko opremo za profesionalno uporabo, saj le to uporabljajo mesarji. V nadaljevanju članka bomo našreli nekaj produktov, brez katerih v pravi mesariji ne gre.

Oprema za mesarje, ki jo najdemo v vsaki delavnici:

  • Stroji za mletje mesa – Stroji za mletje mesa so osnovni pripomoček v vsaki delavnici. Stroji se med seboj razlikujejo predvsem na količino mesa, ki ga lahko zmljejejo v eni uri. Za profesionalno uporabo največkrat priporočajo stroje, ki smorejo mletje mesa od 500-1200 kilogramov mesa na uro.

  • Stroji za rezanje mesa – Stroji za rezanje mesa so odličen pripomoček, ki ga mesarji preprosto obožujejo. Na priloženi spletni strani si oglejte različno ponudbo stojev.
  • Električna žaga za rezanje kosti – električno žago za rezanje kosti mesarji uporabljajo večkrat dnevno. Rezanje z električno žago je veliko preprostejše in hitrejše kakor žaganje z ročno žago
  • Stroji za brušenje nožev – vsak pravi mesar potrebuje nabrušen nož. To lahko stori z strojem za brušenje nožev, ki bo zagotovilo brušenje nožev do največje ostrine.
  • Mesarska sekira – pravi mesar ima v svoji delavnici tudi pravo mesarsko sekiro s pomočjo katere razkosa različne dele mesa

Med opremo za mesarje pa spadajo tudi ostali izdelki. Eden na katerega sami zagotovo ne bi pomislili je sterilizator nožev. Preberite tudi ostale naše članke o mesarski opremi in poiščite zanimive informacije iz tega področja!

 

Oprema za mesarje
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *