Dostava alkohola na dom

Dostava alkohola na dom je od sedaj možna tudi ob naročilu paketa na spletni strani Runda sekunda. 

Dostava alkohola na dom

Najljubše pijače na domu v parih klikih

Sedaj že zelo dobro poznana spletna trgovina Runda sekunda je svoja virtualna vrata odprla poleti 2019. Že od takrat vam je omogočeno, da lahko v udobju domačega doma opravite naročilo, oni pa poskrbijo za varno dostavo alkohola na dom. Pripeljejo vam tudi večja pakiranja, kot je na primer paket 24 enot izbrane pijače. Dostavljajo pa tudi jabolčni ali pomarančni sok, Pepsi, Radensko, Zalo, Laško pivo, Heineken, Laško Malt, Radlerje različnih okusov, sadne sokove in še nekatere druge osvežilne pijače. Na voljo so pijače v stekleni ali pločevinasti embalaži (slednjo izberete sami pri posameznem naročilu). 

Rundasekunda

Sedaj že zelo dobro poznana spletna trgovina Runda sekunda je svoja virtualna vrata odprla poleti 2019. Že od takrat vam je omogočeno, da lahko v udobju domačega doma opravite naročilo, oni pa poskrbijo za varno dostavo alkohola na dom. Pripeljejo vam tudi večja pakiranja, kot je na primer paket 24 enot izbrane pijače. Dostavljajo pa tudi jabolčni ali pomarančni sok, Pepsi colo, Radensko, Zalo, Laško Zlatorog, Heineken, Laško Malt, Radlerje različnih okusov, sadne sokove in še nekatere druge osvežilne pijače. Na voljo so pijače v stekleni ali pločevinasti embalaži (slednjo izberete sami pri posameznem naročilu). 

rundasekunda

Brezplačna dostava nad 100€

Dostava alkohola na dom znaša 2,99 evra. Na tem mestu pa vam sporočamo še to, da vam paket v vrednosti nad 100 evrov pripeljejo brezplačno na dom. Za več informacij ali vprašanj jim lahko pišete na elektronski naslov: [email protected]. Zagotavljamo vam, da vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Pa tudi pokličete jih lahko, in sicer na znano telefonsko številko: 051 495 646 (dosegljivi so od ponedeljka do petka, in sicer med 8. in 15. uro). Velika izbira, varna dostava za vas in vašo družino!

Ne zamudite akcije in posebne priložnosti

Če želite biti obveščeni o aktualnih (dnevnih) ugodnostih, vam svetujemo, da se prijavite na njihove spletne novice. Slednje vam bodo omogočile redno obveščenost o novostih, akcijah ali posebnih priložnostih. Občasno boste prejeli tudi kakšen nasvet, kako lahko še bolj uživate ob njihovi ponudbi. 

Ugodnosti in popusti

Točilne naprave

Ob koncu tokratnega članka naj vas le še spomnimo, da lahko preko zgoraj omenjene spletne trgovine najamete tudi točilno napravo za pivo. Vse kar morate storiti je to, da pokličete v vam najbližji distribucijski center in sporočite, kdaj in kateri paket ste izbrali. Na dogovorjeni dan boste prišli po napravo v center, kjer vam bodo tudi razložili, kako ravnati z njo.

Točilne naprave


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *