Radenska je ime za podjetje, ki že 84 let s ponosom in srčnostjo »nosi« logotip treh src ter živi že 151 let. To je tudi ime za svetovno znano blagovno znamko, ki se je vedno pripravljena prilagoditi in odzvati na spremembe ali trende. Kot zanimivost lahko na tem mestu zapišemo, da je Radenska leta 2015 postala del Skupine Kofola (to je češko-slovaška družba), ki sodi v sam vrh vodilnih proizvajalcev gaziranih pijač v srednjem del Evrope. Vizija podjetja je predvsem takšna, da neoporečna naravna bogastva spreminjajo v tržno zanimive proizvode vrhunske kakovosti. Ob tem pa seveda odgovorno skrbijo za naravno in družbeno okolje, v katerem delujejo.

Radenska

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili lastnosti ene in edine naravne mineralne vode, ki ima dodan lasten ogljikov dioksid. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Radenska

Radenska Kraljevi vrelec Gazirana je ime za eno izmed najbolj prodajanih gaziranih vod v Sloveniji. V velikih globinah, ki se nahajajo daleč stran od vsakdanjih virov onesnaževanja in v prav posebnih geoloških pogojih že več stoletij, nastaja prav poseben in čist dar narave. To je seveda naravna mineralna voda, ki smo jo omenili že zgoraj. Odlikuje jo bogata vsebnost in vrhunska kombinacija raztopljenih mineralnih snovi ter nenadomestljivi naravni mehurčki ogljikovega dioksida. V spletni trgovini Rundasekunda.si lahko naročite paket, ki vsebuje 12 enot (0,5 l na posamezno enoto). Zanj pa boste odšteli 5,99 evrov.

Radenska plastenka

V primeru, da niste navdušeni nad prijetnimi mehurčki, pa vam predlagamo, da kupite naravno mineralno vodo Radenska, ki je blago gazirana. Slednja vsebuje veliko mineralnih snovi in je primerna predvsem za vse tiste, ki jih moti osvežujoče ščemenje mehurčkov. Ta voda je zaradi harmoničnega ravnovesja raztopljenih mineralnih snovi in malce nižje vsebnosti CO2 odlična za odžejanje po športni aktivnosti. Priporočljivo jo je uživati tudi med športno aktivnostjo oziroma vadbo in ne samo po njej.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *