Vrči za pivo

Vrči za pivo so nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje piva. Na našem blogu smo že pisali o kozarcih za pivo. V tem članku pa bomo pregledali nekatere druge elemente, ki nam jih vrči ponujajo.

V zadnjih letih so se tudi proizvajalci osredotočili v lepo oblikovane, elegantne vrče, brez katerih si pitja ne moremo predstavljati. Na vrčih za pivo se največkrat nahaja tudi logotip podjetja.

V nadaljevanu vam bomo pokazali nekaj najnovejših modelov, vi pa nam lahko pod komentarji zaupate, kateri vrč vam je najbolj všeč.

Vrči za pivo
Vrči za pivo

Preden nadaljujete z branjem, si lahko preberete še nekaj zanimivih člankov, ki smo jih pripravili za vse ljubitelje piva:

Prepričani smo, da boste našli veliko zanimivih in koristnih informacij! Je enako, če pivo pijemo iz steklenice ali vrča? Kakšna je razlika in kakšne trike lahko uporabimo?

Prave ljubitelje piva ne boste nikoli videli piti iz steklenice. vrči za pivo pripomorejo k boljši izkušnji pitja. V kolikor boste pivo pili iz steklenici, ne boste doživeli vsega, kar vam pivo ponuja. Na tej točki ciljamo predvsem na aromo, ki je še toliko bolj izrazita v točenem pivu.

V Sloveniji so najbolj popularni vrči za pivo Union, Laško in Heineken. S klikom na povezavo v začetku našega članke se lahko premaknete na spletno stran Rundasekunda.si, kjer lahko vrče tudi kupite.

Vrči za pivo Union
Vrči za pivo Union

Izbirate lahko med vrči z različnimi prostorninami. Vrče Laško in Union lahko izberete v velikosti 0,3 L in 0.5 L. Vrč Heineken pa je na voljo zgolj v eni velikosti.

Predlagamo vam, da vrče ne perete v pomivalnem stroju, saj lahko s časoma izgubijo kvaliteto napisa. V kolikor imate vrč, ki nima logotipa ali napisa, ga lahko perete tudi v pomivalnem stroju.

podstavki za pivo
podstavki za pivo

Za popolno postrežbo piva ne pozabite na podstavek za pivo, ki se nahaja med dodatki v zgoraj omenjeni spletni strani. V kolikor si želite privoščiti točeno pivo doma, iz svojega najljubšega kavča, pa si morate nujno ogledati članek o točilne naprave za pivo, ki so namenjene domači uporabi. Prikupne naprave in sodčki različnih okusov bodo poskrbeli, da vam doma nikoli več ne bo potrebno piti piva iz steklenice!

Vabimo vas, da si ogledate tudi eno izmed naših najbolj obiskanih strani na domeni web-center.si z naslovom Google oglaševanje. Preverite, kako se podjetja oglašujejo s pomočjo Googla.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *