Vacu vin

Vacu vin je blagovna znamka Mednarodne inovacijske družbe, ki se imenuje Vacu vin. To podjetje se ukvarja s proizvodnjo in distribucijo več izdelkov, ki so povezani s hrano in vinom. Njihovi prostori so v sedmih državah, sedež pa imajo v Delfegauwu na Nizozemskem. 

Vacu vin

Vinski pripomočki

Vacu vin ponuja vrhunske vinske pripomočke, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne vinske ljubitelje. Med najbolj prodajanimi pripomočki za vino so: zaščita pri pocejanju, klešče za led, rezalnik folije, odpirač za arhivska vina in še nekateri drugi. Vse naštete izdelke lahko naročite preko spletne vinoteke eVino, kjer ponujajo največ za vaš denar. 

Vinski pripomočki

Zamašek za shranjevanje in nalivanje penečega vina

Zaščita pri pocejanju je nameščena okoli vratu vinske steklenice z namenom, da ujame kapljice te pijače in tako ne kapljajo po mizi. Če se boste odločili za nakup tega pripomočka, boste zanj v omenjeni spletni vinoteki odšteli le 3,99 evrov.

Zamašek za shranjevanje in nalivanje penečega vina

Klešče za led

Eden ob obveznih pripomočkov, brez katerih barman ne more, pa so klešče za led. Z njimi lahko poberete kocke ledu in jih nato nežno predevate v svojo pijačo. Tudi za ta pripomoček boste v omenjeni spletni trgovini odšteli 3,99 evrov.

Klešče za led Vacu vin

Rezalik folije

Predstavljamo pa vam tudi rezalnik folije na zamašku buteljk, ki je elegantno oblikovan. Če se boste odločili za nakup, boste zanj odšteli 5,49 evrov. Ta pripomoček lahko namestite na večino buteljk, njegova uporaba pa je izredno enostavna. Za odstranitev folije zadostuje že četrt obrata.

Rezalik folije Vacu vin

Odpirač za arhivska vina

Nazadnje naj še omenimo odpirač za arhivska vina. Ta je oblikovan tako, da izvleče tudi poškodovane oziroma starejše zamaške v enem kosu. Za ta odpirač boste pri eVinu odšteli 5,49 evrov. 

Odpirač za arhivska vina

Ne spreglejte podobnih vsebin:

Ponudba pripomočkov

Sedaj pa kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku se boste znašli v omenjeni vinoteki. Preglejte še ostalo ponudbo pripomočkov te znamke, ki so jo pripravili za vas. Zagotavljamo vam, da boste z nakupom zadovoljni, saj so izdelki zares praktični in kvalitetni. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *