Bosanska vina

Bosanska vina so dobro znana po svoji kvaliteti in okusu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili dva najbolj prodajana Bosanska vina, ki ju lahko naročite tudi v spletni vinoteki eVino. V kolikor bi želeli izvedeti, katera dva sta to, vas prijazno vabimo in pozivamo, da nadaljujete z branjem.

Bosanska vina

Bosansko vino Škegro Krš Orange

Najprej vam bomo predstavili prvo oranžno vino na trgu Hercegovine. To je Škegro Krš Orange, letnik 2018. Slednje vino se počasi odpre, sprva pa je sivec bolj zadržan, zaprt. Glede na to, da se počasi odpira, lahko postopoma zaznate okus jabolk in hrušk. Okus obogatijo in poživijo kisline. Slednje mu dajejo tudi polnost. Kljub vsemu pa se čisti in nežni tanini zmehčajo kot dokaz spretnega vinarstva.

Krš Orange 2018, Škegro

V cvetici se prepletajo jabolka, pomarančni olupek, kanček tobaka in hruške. Odlično se prileže ob pekoči hrani, obari ali zelenjavni rižoti. V eni steklenici boste dobili 0,75 litra tega vina, ki vsebuje 12,50 % alkohola. Za eno steklenico boste v spletni vinoteki eVino odšteli 17,99 evrov. Ob nakupu šest ali več steklenic pa se bo vaša cena nekoliko znižala, saj boste za eno enoto odšteli 17, 09 evrov. Tako boste prihranili 5 %.

Za vas smo pripravili tudi te članke:

Bosansko vino Škergo Carsus Trnjak

Naslednje vino, ki vam ga bomo predstavili je Škergo Carsus Trnjak 2017. Gre za razkošno rdeče vino polnega telesa, ki ima ravno pravšnjo tkaninsko strukturo in svežino. Sorta Trnjak daje zares velika in razkošna vina. V njih pa prevladuje rdeče sadje, kot so višnje in brusnice. Zaznati je mohoče tudi balzamične note in kanček mete. Priporočeno je, da se to vino dekantira. Odlično pa se ujame z govedino, staranim sirom ali divjačino. Vsebuje 14 % alkohola. V omenjeni spletni vinoteki boste za eno enoto (0,75 L) odšteli 19,99 evrov.

Bosansko vino Škergo Carsus Trnjak

Privoščite sebi, prijateljem in svojim bližnjim najbolj okusna Bosanska vina, ki so nepogrešljiva. Pa na zdravje!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *