Srbeče lasišče izpadanje las

Srbeče lasišče izpadanje las so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik pogosto vpišejo ljudje s težavami lasišča in las. To ni nič nenormalnega, saj se v današnjem času kar 75 % ljudi sooča s težavami lasišča, kot so presuho, mastno lasišče ali pa prhljaj, srbečica ter še ostale različne vrste kožnih obolenj na lasišču. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili rešitve za srbeče lasišče izpadanje las. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Naravne obloge za lase

Najverjetneje veste, da so dolgi, bujni, zdravi in sijoči lasje pri ženskah že od nekdaj simbol moči in čutnosti. Ravno zaradi tega si vsaka ženska želi imeti točno takšne lase. V podjetju Etnobotanika se tega dobro zavedajo, zato so za vse tiste, ki imajo srbeče lasišče izpadanje las, pripravili rešitev! To so 100 % naravne obloge za lase in lasišče Etnobotanika, ki so hkrati najboljši negovalci las, saj le-tem dajejo volumen, prožnost, svilnat otip in predvsem čudovit lesk. Po drugi strani pa obloge lase in lasišče še nahranijo in jim povrnejo naravno Ph vrednost. Ja, vse to so 100 % naravne obloge, ki vam ponujajo optimalen učinek! 

Obloge za lase in lasišče. Srbeče lasišče izpadanje las

Poleg slednjih pa lahko v njihovi ponudbi zasledite tudi 100 % naravne barve za lase, ki vam skupaj s tradicionalnim staroselskim načinom priprave ponujajo najbolj popolno nego in barvo las. V njihovi ponudbi lahko najdete naravne barve za lase v svoji neokrnjeni obliki. Gre za presne izdelke v prahu, in sicer iz indijskih rastlin in ajurvedskih zelišč.  Poleg tega vam ponujajo še nekatere druge izdelke za nego las, kot so naravne obloge, olja in šamponi ter drug. Ker imajo v podjetju veliko znanja o teh naravnih ekoloških šamponih, vam lahko brez težav svetujejo oziroma vam predajo znanje o pravilni tradicionalni pripravi in obredni uporabi na vašem lasišču in laseh.

Olja za lase

Za vse tiste, ki se soočajo z omenjeno težavo – srbeče lasišče izpadanje las, pa so primerna tudi olja za lase. Slednja se uporabljajo pri vseh tipih in stanjih las. Priljubljeno Monoi olje zdrave lase učinkovito ščiti pred različnimi vremenskimi dejavniki v toplejših mesecih kot so sonce, veter, bazenska in morska voda. V hladnejših mesecih pa negovalno olje preprečuje poškodbe las, do katerih lahko pride zaradi velikih temperaturnih sprememb med zaprtimi prostori in okolico. Poudariti moramo, da je pri poškodovanih laseh uporaba olja zelo priporočena, saj jih hrani, vlaži in obnavlja. 

Amlino olje

Na tem mestu vam moramo predstaviti še Amlino olje, ki je primerno za suhe in poškodovane lase. Slednjim namreč vrača lesk in prožnost, obenem pa postanejo na otip svilnati. Olje lahko na poškodovane lase nanašate vsak dan, saj je njegov učinek takojšnji. Lasje so po uporabi tega olja videti dosti bolj zdravi. Poleg tega, da omenjeno olje blagodejno deluje na lase, pa ima še zelo dober učinek tudi na lasišče. Uporablja se v primeru težav s prhljajem, srbečico in drugimi bolezenskimi stanji lasišča. V tem primeru je njegova uporaba priporočljiva enkrat tedensko. Vsekakor sta omenjena olja odlična rešitev tudi proti izpadanjeu las

Naravni šamponi za lase

Nazadnje naj vam na kratko predstavimo še naravne in 100 % ekološke šampone za lase. Gre za izdelke, ki ne vsebujejo nobenih umetno pridobljenih kemičnih snovi, zato so primerni za vse ljudi. Uporaba naravnega šampona se še posebej priporoča vsem tistim, ki se jim pojavljajo alergične reakcije na kemične sestavine v kozmetičnih proizvodih. Zaradi nizke Ph vrednosti je naravni šampon primeren za uporabo pri različnih obolenjih lasišča, saj vzpostavlja naravno ravnovesje na lasišču. Šampon učinkovito odpravlja prhljaj, lasje pa so po uporabi naravnih šamponov svetleči in mehki.Za še več informacij o tej tematiki – srbeče lasišče izpadanje las, pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *