Pivo v sodu + točilni avtomat

Pivo v sodu + točilni avtomat največkrat zasledimo na kakšnih prireditvah, v točilnicah ali gostilnah. Sedaj pa je pivo v sodu možno kupiti tudi za domačo uporabo. V spletni trgovini Rundasekunda.si lahko od zdaj naprej naročite in kupite pivo v sodu + točilni avtomat. Ponudba je resnično velika, zato si vzemite čas in poglejte, katero pivo najbolj ustreza vašemu okusu. Poleg piva v sodu pa imajo v svoji ponudbi na voljo še kozarce oziroma vrčke za pivo, brezalkoholne pijače, točilne avtomate in še nekaj dodatkov (podstavek za pivo…).

Pivo v sodu + točilni avtomat
Pivo v sodu

Točeno pivo nosi v sebi prav posebno očarljiv okus. Definitivno vsak pivoljub raje izbere točenega kot pa tistega, ki je v steklenici ali pločevinki. Najverjetneje veste, da je razlog za to skrit v okusu. 

Kot smo že zapisali, lahko v zgoraj omenjeni spletni trgovini naročite tudi točilne avtomate oziroma naprave za pivo. V ponudbi imajo točilne naprave THE SUB in BLADE.

Preberite si tudi ostale naše članke na to tematiko:

Pivo v sodu + točilni avtomat – THE SUB in THE SUB COMPACT

THE SUB in THE SUB COMPACT (manjši glede na širino, višino in dolžino, vendar ima iste zmogljivosti kot ostali modeli THE SUB) sta modela, v katere lahko vstavimo 2-litrske sodčke. Ti se imenujejo tudi TORPi. Ko je sodček vstavljen, je potrebno priključiti aparat. Malo strpnosti in pivo bo v hitrem času ohlajeno.

Pivo v sodu + točilni avtomat - THE SUB in THE SUB COMPACT
točilna naprava za pivo

Mednarodno poznana mojstra Heineken in Krups sta razvila THE SUB naprave, ki jih je oblikoval priznani Marc Newson. Priznati moramo, da je vsem skupaj uspelo odlično. THE SUB nam tako rekoč ponuja skoraj čisto vse, kar ponujajo tudi strokovno profesionalni točilni aparati. Znani so po svoji odličnosti okusa, ki je na las podobna pivskemu doživetju iz pivnice. Poleg tega imajo dovršeno obliko in možnost zbiranja med barvami. Zares so elegantni!

Ali ste vedeli, da piva ni nujno spiti takoj po odprtju (v enem ali dveh dneh)? THE SUB bo namreč poskrbel za svežino in pravi okus kar do 15 dni. Poleg tega je prednost tudi ta, da se cene gibljejo okoli 100 evrov, kar je za tako kvalitetno napravo odlična ponudba. 

Pivo v sodu + točilni avtomat – BLADE

Poglejmo si še model BLADE. Slednji je znan po tem, da velja za profesionalni sistem za točenje piva. Veliko ga uporabljajo v gostilnah, točilnicah, nepogrešljiv pa je tudi v pivnicah. Pivo lahko postrežete sveže ohlajeno, saj točilni avtomat poskrbi, da je ohlajeno na 2°C. Ta model ima majhno površino in izredno dovršen novi sistem za zračni pritisk. Za delovanje namreč ne potrebuje CO2 ali katerega koli drugega plina. 

Pivo v sodu + točilni avtomat BLADE
Točilni avtomat BLADE

Sedaj, ko smo vam na kratko predstavili pivo v sodu + točilni avtomat, vam želimo približati še kozarce za pivo. Tudi ti se lahko naročijo in kupijo v spletni trgovini Rundasekunda.si. Laško in Union imata celo prav posebne vrčke za pivo, pri Heinekenu pa so oblikovali čudovit eleganten kozarec, v katerem bo točeno pivo pustilo pravo aromo. 

Pivo v sodu + točilni avtomat sta resnično nepogrešljiva na vaši (rojstno dnevni) zabavi, zato ju hitro naročite in zagotavljamo vam, da boste izredno zadovoljni!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *