Leasing rabljena vozila brez pologa

Leasing rabljena vozila brez pologa vam ponujajo zgolj nekatera podjetja. Na našem blogu smo v preteklosti že pisali o rabljenih avtomobilih na lizing. Prav tako smo za vas zbrali ogromno koristnih informacij o rabljenih avtomobilih in rablenih vozilih v številnih člankih na naši spletni strani. Za lažji pregled vam nekaj povezav naših vsebin prilagamo tukaj:

Leasing rabljena vozila brez pologa

Leasing rabljena vozila brez pologa vam ponujajo zgolj v nekaterih avtohišah. Po zbranih podatkih, ki smo jih dobili na spletni strani podjetja Avtotehnika Celje, lahko pri njih pridobite leasing rabljenega vozila brez pologa ali nakazila denarja. Takšna oblika financiranja je ena izmed monogih, ki vam jih ponujajo. Predlagamo vam, da se s pomočjo prodajnega svetovalca odločite za tisto obliko financiranja, ki vam najbolj odgovarja. V določenih primerih je lahko lizing veliko boljša izbira, kakor kredit. Prav tako pa je lahko kredit ali kakšna druga oblika vinanciranja veliko boljša izbira, kakor lizing. Več o tem si lahko preberete v našem članku rabljeni avtomobili na lizing.

rabljena vozila

Leasing rabljena vozila brez pologa vam priporočamo takrat, ko želite postati lastnik vašega vozila po izteku financiranja in ne ob podpisu pogodbe. V primeru, da se odločite za lizing je tako vozilo v vaši lasti šele takrat, ko plačate zadnji obrok lizinga. Le ta lahko traja od 12 do 84 mesecev, med tem pa imate polno pravido do uporabe vozila.

rabljena-vozila-celje

Leasing rabljena vozila brez pologa boste lahko uredili veliko hitreje, kot ostale oblike financiranja. Prav tako ne boste imeli stroškov zavarovanja posojila. Vsa rabljena vozila v podjetju Avtotehnika Celje so pregledana po 105. točkah kontrole. Predlagamo vam, da ob izboru rabljenih avtomobilov povprašate tudi o 12 mesečni brezplačni garanciji, ki jo ob nakupu rabljenega vozila prejmete. V primerju, da se na vozilu pojavi “skrita” napaka, vam jo v podjetju brezplačno odpravijo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *