Rabljeni avti

Rabljeni avti so na trgu vozil izredno zaželjena roba, za katero je veliko povpraševanja. Za nekatere modele, ki jih v Sloveniji ni ni ravno na razpolago, se podjetja odločajo za uvoz iz tujine. S tem zagotovijo strankam možnost nakupa modelov, ki jih v Sloveniji drugače ni na voljo.

Rabljeni avti v Slovenijo prihajajo največkrat iz Avstrije, Nemčije in Italije. V kolikor se zanimate za nakup in uvoz rabljenih vozil vam predlagamo, da se obrnete na podjetje, ki ima izkušnje iz tega področja in pozna celoten postopek. Poleg samega postopka pa je pri nakupu rabljenega avta potrebno biti pozoren tudi na kvalitetno vozila, ki ga bomo kupili. Starejše kot je vozilo, več možnosti za morebitne napake ima. Prav zaradi tega je ključnega pomena, da natančno preverite stanje rabljenega avta.

Prepričani smo, da si namreč ne želite kupiti rabljenega avtomobila, ki bo imel prevrtene kilometre, imel skrite napake, okvaro določenih delov…

Prav zaradi tega podjetja v Sloveniji, ki se ukvarjajo z uvozom rabljenih avtov poskrbijo za natančen pregled. To opravijo na uradnem servisu s pomočjo 103. točk kontrole. Rabljen avto priklopijo na računalnik in preverijo delovanje vseh njegovih komponent.

Rabljeni avti na dizelski pogon so veliko cenejši

Rabljeni avti na dizelksi pogon so veliko cenejši v

rabljeni avti
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *