Avtohiša rabljena vozila

Avtohiša rabljena vozila nam kot končnemu kupcu prinašajo veliko pomembnih prednosti ob nakupu novega ali rabljenega vozila. V današnjem članku bomo pregledali kakšne so glavne prednosti med prodajalci kot avtohiša rabljenih vozil in prodajalci, ki prodajajo zgolj rabljena vozila.

Nakup v avthiši rabljenih vozil ali manjšemu prodajalcu

V kolikor ne poznate trga rabljenih vozil in avtohiš boste v nadaljevanju članka lahko prebrali nekaj konkretnih informacij o tem, kjer se odločite za nakup.

Avtohiša rabljena vozila prodajajo poleg novih vozil. Ena izmed glavnih prednosti ob nakupu novega vozila ali rabljenega avtomobila je ta, da vam ponujajo tudi odkup rabljenih vozil.

Tako boste lahko svojo rabljeno vozilo pustili v avtohiši. Dogovorjeni znesek, pa se bo odštel od vašega novega vozila ali novejšega rabljenega avtomobila.

Druga velika prednost, ki jo nakupovanje v avtohiši predstavlja je uveljavljanje garancije v primeru napak. V kolikor boste vozilo kupili v avtohiši rabljenih vozil, boste najverjetneje dobili garancijo za določeno obdobje. Tako lahko naprimer v podjetju Avtotehnika Celje dobite garancijo na rabljeno vozilo, ki velja 12. mesecev. Tako v primeru, da pride do okvare, ki ne bi smela na vozilu biti, v podjetju to napako odstranijo, brez da bi vi pri tem imeli stroške!

Podobne garancije lahko najdete tudi pri manjših prodajalcih rabljenih vozil, vendar se moramo zavedati, da pri uveljavljanju lahko pride do različnih zapletov. Tudi v Sloveniji imamo veliko primerov, ko so se takšne zgodbe znašle celo na sodiščih. Stvar se tako lahko zavleče več let, vrednost vozila pa med tem pada. Poleg tega vozilo med postopkom ne more biti v uporabi!

Avtohiše rabljena vozila preverijo (v Avtotehniki Celje) po 105. točkah kontrole. Tako preprečijo možnost napak, da je rabljeno vozilo bilo prodano z okvaro. Poznamo namreč različne trike manjših prodajalcev, s pomočjo katerih poizkupajo zakriti napake.

Avtohiše rabaljena vozila pregledajo na uradnem servisu vozil, kjer imajo najnovejše orodje za testiranje elektronike. Prav tako pa imajo v podjetju Avtotehnika Celje dostop do vseh podatkov o vozilih Renault, ki so bili kadarkoli na uradnem servisu. V njihovi zbirki se nahajajo tudi podatki o osatlih znamkah vozil, ki so bili kadarkoli na njihovem uradnem servisu. Četudi zamenjajo zgolj plevmatike se zabeleži njihova zgodovina.

Tako lahko za določena rabljena vozila, ki jih imajo v svoji bazi z zagotovostjo trdijo, da je vedo vse informacije o vozilu. Največkrat je potrebno preveriti kadeli deli so na vozilu že bili zamenjani in število opravljenih kilometrov.

Za vse ostale informacije vam predlagamo, da se obrnete podjetje Avtotehnika Celje, kjer vam bodo z veseljem svetovali na področju novih in rabljenih vozil!

Lahko pa se obrnete tudi na nas, preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja spodaj, ter nam zaupate svoje mnenje o našem članku!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *