Kozarci za whiskey

Kozarci za whiskey so praktična rešitev za vse tiste, ki radi pijejo priljubljeno žgano pijačo whiskey. Kupite jih lahko le v izbranih trgovinah, ki se ukvarjajo s prodajo steklenih stvari. Mi pa vam na tem mestu sporočamo, da lahko pogledate tudi v spletno vinoteko Evino. Vse kar morate storiti je to, da kliknete na odebeljeni napis kozarci za whiskey in že se boste znašli na želeni spletni strani. Set vam bomo predstavili v nadaljevanju tokratnega članka. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

kozarci za whiskey

Omenjeni set se imenuje Single malt whiskey, znamke Vinum. Zanj boste odšteli 44,90 evrov. V kolikor pa boste naročili dva paketa, pa boste prejeli ob tem še brezplačno dostavo. Le-ta je izredno hitra, saj kozarci za whiskey potujejo od enega pa do dveh dni. V višino merijo 115 mm in njihov volumen znaša 200 cm3. 

Te zanima še kaj o kozarcih?

V spletni vinoteki Evino lahko naročite še kozarce za katero drugo pijačo (vino, gin, konjak in druge). Izredno priljubljeni so kozarci za konjak. Set dveh se imenuje Cognac hennessy, Vinum. Slednja sta kot nalašč narejena za pokušanje kvalitetnega konjaka. Njihova oblika spominja na piščal, kar omogoča pijači, da razvije, izrazi svojo bogato in polno aromatiko. Obenem omogočajo pijači, da sprosti kompleksnost okusov. Sedaj pa vam bomo na kratko predstavili še osnovne podatke. Volumen enega kozarca znaša 190 cm3, njegova višina pa 183 mm. Za set boste odšteli 44, 90 evrov.

evino

Oba omenjena seta s kozarci lahko pomivate ročno ali pa v pomivalnem stroju, saj nimata vgraviranega logotipa ali nalepljene nalepke. To pa je resnično velika prednost!

V kolikor boste naročili kozarce, pa seveda ne smete pozabiti še na kvaliteten nakup whiskeya in konjaka. Na tem mestu vas prijazno vabimo, da si v vinoteki Evino ogledate široko ponudbo, ki so jo pripravili za vas. Za morebitna vprašanja lahko pokličete na telefonsko številko +386 1 401 8000 ali pa napišete elektronsko sporočilo na naslov: [email protected]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *