Kozarci za rdečo vino

Kozarci za rdečo vino so nujno potrebna oprema vašega hišnega bara. V kolikor želite biti vsaj blizu postrežbi, ki bodo vinu oziroma kateri drugi pijači dali možnost, da se izrazi v največji možni meri, potrebujete vsaj pet tipov kozarcev. Med njimi so seveda tudi kozarci za rdeče vino. Kot že ime pove, so namenjeni temu, da vanje natočite rdeče vino. Kozarci so nekoliko večji, visoki in imajo odprt zgornji del. Slednji omogoča kroženje zraka, vendar obenem zadržuje vse žlahtne arome. Oblika pa mu omogoča, da je vino s stiku s steklom na večji površini kot pri drugih modelih. Poleg tega pa lahko v njih vsa kakovost pijače pride do še večjega izraza. Vanje je priporočljivo postreči vsa vina, ki so ohlajena med 10 in 15 stopinj Celzija. 

Kozarci za rdečo vino

V spletni vinoteki Evino imajo na voljo veliko najrazličnejših setov kozarcev za rdeče vino in tudi za belo vino. Eden izmed bolj znanih je set dveh kozarcev (Heart to Heart), v katerega lahko natočite Cabernet Sauvignon. Omenjeni set je torej primeren za bogato rdeče vino. Stekleni kozarci so enakih dimenzij kot iz znane linije Vinum Extreme, vendar ne vsebujejo dodatnega svinčenega oksida. Visoki so 247 cm, njihova prostornina oziroma volumen pa znaša 860 cm3. Za set dveh kozarcev boste v omenjeni vinoteki odšteli samo 34,50 evrov. V kolikor pa boste kupili poleg kozarcev še vino ali še katere druge izdelke in bo vaš znesek presegel 49 evrov, vam bodo celotno naročilo dostavili brezplačno! Njihova dostava je zelo hitra, saj na dom pripeljejo izdelke v enem ali največ dveh dneh od datuma naročila. 

Kozarci za rdečo vino

Na tem mestu vam svetujemo, da si ogledate tudi ponudbo kozarcev za konjak. Slednji so prav posebno elegantne oblike. V vinoteki Evino imajo za vas pripravljen set dveh kozarcev, tako imenovani Cognac hennessy, vinum. Kozarca sta narejena za popolno okušanje vrhunskega konjaka!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *