Hendricks gin

Hendricks gin je znan kot najbolj nenavaden gin, saj je narejen kar iz enajstih rastlin. Mojstri ga proizvajajo v zelo majhnih serijah, in sicer v destilarni mesta Ayrshire. Tam poteka klasičen destilacijski proces, ki je v povezavi s posebnimi aromami kumaric in še nekaterih drugih agrumov. Slednji pa dajejo Hendricks ginu še posebej edinstveni okus in vonj. Tako lahko kumare in še vrtnice v kombinaciji z bogato in božansko mešanico enajstih rastlin ustvarijo izvrsten in predvsem zelo uravnotežen gin. Tako nenavaden, poseben in edinstven! Sporočamo vam, da lahko omenjeno pijačo naročite kar preko spletne trgovine oziroma vinoteke eVino. Za eno steklenico Hendricks gina (0,7l) boste odšteli le 36,90 evrov. Verjemite, da bodo te čudovite arome prebudile tiste prave občutke pri vas!

Hendricks gin

Vabimo vas, da nadaljujete z branjem, saj smo za vas pripravili še nekaj zanimivih in koristnih informacij o tej tematiki. 

Na tem mestu pa vam svetujemo, da se odločite tudi za nakup nepogrešljivih kozarcev za gin. V omenjeni vinoteki so za vas pripravili set štirih kvalitetnih kozarcev iz Riedel kolekcije. Kozarci s svojo elegantno obliko omogočajo pijači, da se do popolnosti izrazi in tako poskrbi za vrhunski užitek. Gre za kozarec, v katerem lahko postrežete samo gin ali pa tudi zelo trendovske gin in tonike. Za omenjeni set boste odšteli 33,50 evrov. 

Te zanima več? Preberi tudi:

Hendricks gin

V kolikor boste omenjeni gin in set kozarcev naročili skupaj, bo vaš nakup znašal več kot 50 evrov. To pa pomeni, da vam bodo paket dostavili brezplačno direktno do vašega doma. 

Na tem mestu pa vam še sporočamo, da imajo v omenjeni vinoteki za vas pripravljeno tudi zelo široko ponudbo različnih vin. Gre za rdeča ali bela vina slovenskih in tudi nekaterih tujih vinarjev. Poleg tega pa boste v njihovi ponudbi zasledili tudi kvalitetne viskije. 

Priporočamo vam, da si ogledate tudi pestro ponudbo kozarcev za vino!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *