Grafika

Grafika je po definiciji likovna umetnost, pri kateri se na plošči izdelana risba odtiskuje. Vendar pa se za ime grafika večkrat uporablja tudi izraz tiskarstvo. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki. Predstavili vam bomo tudi podjetje, ki se ukvarja s to dejavnostjo. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Grafika

S področjem tiskarstva oziroma s tiskarstvom se ukvarjajo različna podjetja po celotni Sloveniji. Eno izmed njih se nahaja v Celju, imenuje pa se Grafika Gracer. Pri njih opravljajo delo izredno kakovostno in hitro. S to dejavnostjo so se začeli ukvarjati že zelo dolgo nazaj, natančneje leta 1976. Takrat so tudi prvič odprli vrata svojim strankam. Še danes opravljajo svoje delo vestno, skrbno in predvsem odgovorno. V vseh teh letih so si nabrali ogromno izkušenj in znanja. Njihova glavna oziroma osnovna dejavnost pa je že ves čas tiskarstvo.

Grafika Gracer

Na tem mestu naj omenimo, da vam ponujajo tudi nekatere druge storitve, kot so: grafična priprava, grafično oblikovanje, fotografija, skeniranje in še nekatere druge. Pred leti pa so temeljno dejavnost dopolnili še z založništvom in izdelavo e-knjig. Ukvarjajo se še s prodajo koledarjev, rokovnikov, poslovnih daril ter še z nekaterimi drugimi oglaševalskimi izdelki. Še enkrat naj poudarimo, da v njihovem podjetju opravljajo storitve zelo hitro in kvalitetno. Njihova prednost pa je tudi ta, da so izredno prilagodljivi in hitro odzivni. Pri delu uporabljajo le okolju neškodljive materiale.

Ali ste vedeli, da so pred nekaj leti svoj denar investirali za nakup in izgradnjo svoje lastne sončne elektrarne? Obenem pa uporabljajo le najbolj ekološki papir, ki ima ustrezne certifikate. V kolikor jih želite povprašati še karkoli drugega o njihovih storitvah in ponudbi, vam predlagamo, da jim vprašanje ali dilemo napišete na znani elektronski naslov: [email protected]. Zaposleni bodo vaše sporočilo prebrali in vam v najkrajšem možnem času nanj tudi odgovorili.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *