Vizitke so majhni kartončki z imenom in naslovom lastnika. Seveda pa mnoge vizitke vsebuje še marsikateri drugi podatek. Vizitke predstavljajo del vaše celostne podobe ali pa podobe vašega podjetja. To pa je tudi eden izmed glavnih razlogov, da je vizitka oblikovana čim bolj natančno, zanimivo in obenem lepo. Kartonček, ki bo že na daleč videti lepo, bo zagotovo izstopal od ostalih.

Tisk vizitk - Kako izdelati vizitko, ki izstopa - Grafika Gracer

S tem pa vam bo vizitka tudi olajšala pot do številnih in kakovostnih poslovnih sodelovanj. Zagotovo dobro veste, da se vizitke največkrat izmenjujejo že kar na prvem srečanju. Ravno zaradi tega pa je še toliko bolj pomembno, da tako vi kot vaš kartonček dajete dober prvi vtis. Velja namreč, da si ljudje oblikujemo prvi vtis zelo hitro, in sicer v času od 30 sekund pa do 3 minut po tistem, ko se prvič srečamo z določeno nepoznano osebo. Velikokrat se zgodi, da si ljudje prehitro ustvarimo prvi vtis, saj smo bili pri opazovanju površni, nenatančni. Kljub temu pa ima prvi vtis izredno pomemben vpliv na nadaljnjo pot do cilja.

Tisk vizitk - Kako izdelati vizitko, ki izstopa - Grafika Gracer

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj informacij o tej tematiki. V kolikor želite izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka. 

Tisk vizitk

Vizitke lahko natisnete v tiskarnah na različnih koncih celotne Slovenije. Na tem mestu pa vam predstavljamo priznano tiskarno Grafika Gracer, kjer svoje delo opravljajo izredno kakovostno in obenem tudi hitro. V tem podjetju so s svojo dejavnostjo pričeli že dolgo nazaj, in sicer leta 1976. Takrat so prvič odprli svoja vrata. Še dan danes opravljajo svoje delo zelo vestno in odgovorno. S tiskarsko dejavnostjo se ukvarjajo že odkar so ustanovili podjetje, kar pomeni, da so na tem področju priprave na tisk in dodelave tiskov nabrali že zelo veliko izkušenj.

tisk vizitk

Naj še omenimo, da je njihova osnovna in glavna dejavnost tiskarstvo. Seveda pa ponujajo še nekatere druge storitve, in sicer: grafična priprava, grafično oblikovanje, fotografija, skeniranje in še nekatere druge. Svojo temeljno dejavnost pa so dopolnili tudi z založništvom in izdelavo e-knjig, s prodajo rokovnikov, koledarjev, poslovnih daril ter še nekaterih drugih oglaševalskih izdelkov.

Ofset tisk

Kot smo že omenili, v podjetju opravljajo svoje storitve hitro in kvalitetno. Poleg tega pa je njihova prednost tudi v tem, da so izredno prilagodljivi in hitro odzivni. Pri delu uporabljajo le okolju prijazne materiali! Pred nekaj leti so ravno zaradi zmanjšanja onesnaževanja okolja investirali svoj denar v izgradnjo svoje lastne sončne elektrarne. To pa je res pohvale vredno! Obenem pa uporabljajo tudi čim bolj ekološki papir in karton, ki ima ustrezne certifikate.

Izdelava in tisk vizitk v Grafiki Gracer

Vizitke vam lahko v Grafiki Gracer natisnejo s pomočjo sodobnih in tehnološko dovršenih strojev. Ponujajo vam digitalni tisk in offset tisk. Pri njih pa lahko izbirate še med različnimi vrstami oziroma gramaturami papirja in med različnimi dimenzijami kartončkov. V kolikor boste želeli, vam bodo vizitke obdelali točno tako, kot si boste vi zamislili. Upoštevali bodo vaše želje in sledili vašim zahtevam, kolikor bo seveda to mogoče.

Še pred samim začetkom tiska teh kartončkov pa morate podjetju posredovati želeno grafično podobo kartončka. Na njem pa morajo biti zapisani tudi ostali (osebni) podatki, ki jih lahko posredujete na elektronki naslov: [email protected]. Zaposleni bodo vaš dokument pregledali v najkrajšem možnem času. Če boste želeli, pa vam bodo dodatno svetovali o ključnih elementih, ki jih mora vsebovati kartonček. Od potrditve naročila pa do njegovega prevzema v omenjenem podjetju preteče le 24 ur. To pa seveda pomeni, da so izredno hitri in obenem natančni pri delu! Zakaj ne bi imeli v enem samem dnevu urejeno čisto vse?!

Ne spreglejte sorodnih vsebin:

Ne čakajte in si svojo najbolj zanimivo vizitko naročite še danes. Zagotavljamo vam, da boste zadovoljni, navdušeni s končnim videzom oziroma izgledom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *