Vinoteka eVino in največja ponudba vin v Sloveniji

Vinoteka eVino ima za vas pripravljeno pestro ponudbo vin (slovenskih in tudi tujih vinogradnikov). Če želite izvedeti več informacij o tej vinoteki in njeni ponudbi, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Vinoteka eVino ima že od začetka delovanja pa do danes (torej 15 let) svoj slogan »vinoteka z okusom«. Z njim namreč želi sporočiti, da ponuja le najboljše za ljubitelje dobrih vin, drugih pijač, kulinarike in prijetnega druženja. Poudariti moramo, da imajo v vinoteki eVino trenutno več kot 900 etiket 150 različnih vinarjev. Med njimi je največ slovenskih vin, nekaj pa jih je tudi iz Južne Afrike, Madžarske, Francije, Italije, Avstrije, Španije, ZDA, Argentine, Nove Zelandije in še nekaterih drugih držav. To podjetje je tudi uradni zastopnik za prodajo vin nekaterih najboljših slovenskih kleti: Movia, Sutor, Posestvo Burja, Pasji Rep, Gross, Oskar, Šumenjak, Marjan Simčič in še številni drugi.

vinoteka evino

Zastopani vinarji

V podjetju zastopajo tudi tuje vinarje: Gravner, Zidarich, Ornellaia, Champagne Pol Roger, Champagne SalonChateau Pontet-Canet, Petrus in Vega Sicilia. Povzamemo lahko, da v spletni vinoteki in eVino baru nudijo pijače priznanih in tudi tujih blagovnih znamk. Poleg tega so na voljo še izbrane kulinarične dobrote, pri izboru in nakupu pa vam tudi strokovno svetujejo in pomagajo. Vino hranijo v najboljših pogojih, to pa je 8 metrov pod zemljo. 

Zastopani vinarji

Vsekakor vam moramo sporočiti, da je vinoteka eVino leta 2013 na trgu predstavila izvrstno in cenovno dostopno serijo lasnih vin, ki sliši na ime Gašper. Sestavljajo jo vrste Chardonnay&Rebula, Cabernet&Merlot, Malvazija, Merlot, Sivi Pinot in Merlot&Refošk ter priljubljeno peneče vino sorte Chardonnay. V letu 2019 so to linijo nadgradili z vini Gašper Selekcija, v katerih so poleg klasične penine predstavili še Rebulo in Cabernet Franc. Slednji (letnik 2017) je v svojem prvem letu dosegel neverjeten uspeh, saj je na Decanterjevem ocenjevanju prejel kar 97 točk ter platinasto Decanterjevo medaljo. To pa je zares prestižno priznanje. 

Še ostale ponudbe Vinoteke eVino

Naj omenimo, da poleg vinskih blagovnih znamk ponujajo še širok asortiman različnih destilatov. Tudi brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk. Na voljo so še izbrane gurmanske poslastice (med njimi odlična domača oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut). V podjetju so tudi ekskluzivni zastopniki za premium tonike blagovne znamke Fever Tree, ki jih distributirajo po državah bivše Jugoslavije.

ostale ponudbe vinoteke evino

Ali veste, da si lahko pri njih izposodite tudi kozarce? Ja, prav zares! Poleg tega lahko naročite tudi catering ali izdelavo vinske karte za najrazličnejše priložnosti. Pri organizaciji dogodkov ponujajo komisijsko prodajo vina, kar pomeni, da jim vrnete polne steklenice, računajo pa vam samo razliko. Nazadnje naj še omenimo, da je cena njihovih vin ista kot pri vinarju. Torej ne boste nič izgubili ali privarčevali z nakupom preko spletne vinoteke eVino. Ne odlašajte in tudi vi naročite vašo najljubšo steklenico z vinom kar preko spleta!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *