Toplice Celje se med seboj izredno razlikujejo glede na nabor storitev, ki jih ponujajo. Mi vam bomo v nadaljevanju predstavili toplice, ki imajo v Celju najboljšo ponudba na različnih področjih. Predtavili bomo nekaj zanimivih paketov med katerimi lahko izbirate in vam podali kar nekaj zanimivih in pomembnih informacij za izbiro toplic Celje. Želimo vam prijetno branje in udobno razvajane v izbranih toplicah Celje.

toplice celje

Poznate slogan družba dobrega počutja. Vesta katere toplice ga uporabljajo? Prepričani smo, da večino prebivalev Celja in njene okolice pozna slogan podjetja Thermana d.d, katerega poznate pod imenom Terme Laško. Te toplice Celje imajo v tej okolico najdaljšo tradicijo. Tako so leta 2019 praznovali 165 let svojega obstoja. V dolgoletni zgodovini so doživeli ogromno vzponov in padcev, spoprijeli so se z mnogimi izzivi in pridobili ogromno znanja na področju wellnesa. Prav zato smo prepričani, da gre za najboljše toplice Celje, ki jih lahko v neposredni okolici najdete.

termalna voda
termalna voda

Te toplice Celje vam nudijo najširšo ponudbo različnih storitev. Notranji in zunanj bazeni se v primerjavi z ostalo ponudbo v Celju razlikujejo po vodi. V Termah Laško so že od samega začetka svojega delovanja znani po zdravilni termalni vodi.

Poleg samega kopanja in namakanja lahko termalno vodo tudi pijemo, se z dnjo zdravimo in zavajamo različne terapije.

Da termalna voda prav zarez pozitivno učinkuje na vaše telo dokazujejo številne raziskave, ki so bile opravljene že pred vrsto leti. Znanstveno dokazano je, da lahko termalno vodo uporabljamo kot poglavitni zdravilni dejavnik pri medicijnski rehabilitaiji.

termalni vodi lahko najdemo različne minerale. Voda namerč izvira iz podzemlja, kjer se tudi dlje časa zadržuje. Med tem raztaplja dolomit, kalcij, kremen in magnezij.

Te toplice Celje vam ponujajo odlične masaža, kjer boste sprostili svoje telo in duha. V članku masaže Celje smo natančno predstavili njihovo ponudbo na tem področju. Kot eden izmed največjih centrov na področju terapij vam nudijo ogromno znanja pri rehabilitaciji različnih poškodb. S klikom na to besedo si lahko pogledate podrobne informacije o različnih terapijah, ki jih izvajajo.

masaže celje

V zimskih mesecih je zanimanje za savne največje. V članku savne Celje smo predstavili različne ponudnike te storitve in predstavili prednosti in slabosti posameznih tipov ponudnik.

Kot zanimivost lahko povemo, da so v Sloveniji znani kot vodilno podjetje na področju Ayurvede. Na področju Wellnessa pa boste lahko našli različna razvajanja v dvoje, kopeli in široko kulinarično ponudbo.

Toplice Celje nam ponujajo tudi določene storitve, s katero so dodatno nadgradili svojo ponudbo v primerjavi s konkurenco. Nudjo vam odlično kulinarično ponudbo, najem dvoran in zlato dvorano, ki jo lahko uporabite za poročni obred in seveda vse aktivnosti, ki spadajo k poroki. Več o organizaciji porok si lahko ogledate na strani poroke Celje.

poroka Celje

Predlagamo vam, da si na njihovi spletni strani natančno ogledate njihovo ponudbi in poiščete področne binformacije za tisti sklop storitev, ki vas najbolj zanima.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *