ayurveda

Ayurveda

Ayurveda je način zdravljenja, ki je primeren za vse starosti. Ayurvedska filozofska misel obravnava vsak vidik človeškega obstoja in njen glavni cilj je duhovni razvoj vsakega posameznika, ne glede na njegovo pripadnost določeni veri ali kulturi. Ayurveda je sistem tradicionalne indijske medicine, ki jo človek, kot duhovno bitje, postavlja na prvo mesto.

V kolikor se zanimate za ayurvedo imate sedaj odlično priložnost, da obiščete terapevtski center v Laškem. V centru, kjer izvajajo različne vrste terapij, se boste z njimi na začetku posvetovali in se pogovorili o vaših težavah.

Ob koncu posvetovanja vsak odjemalec prejme nasvete glede prehrambenih popravkov in ravnanja z slabimi navadami. V drugem delu so obdelave, ki pokrivajo različna področja in delujejo na delih telesnega in duševnega telesa. Služijo tudi za spodbujanje vitalnosti in poudarjanje naravne lepote telesa.

Zadnji del prenove telesa in preprečevanje novih zdravstvenih težav z ajurvedo sestavljajo delavnice, kjer lahko izvedete več o zdravem in naravnem življenjskem slogu. Pomaga vam, da pogledate stvari iz druge perspektive in prevzamete nadzor nad svojim življenjem.

Delavnice potekajo v manjših skupinah zaradi boljšega komuniciranja. V Terme lahko doživite vse, kar vključuje ajurvedske tretmaje. Najvišji cilj Ayurvede in njenih zdravilnih tehnik je naučiti človeka, kako živeti v sozvočju z naravo in mu svetovati, kako rešiti svoje zdravstvene težave na najbolj naraven način.

Tradicionalna indijska medicina meni, da ima narava v različnih oblikah zdravilo za kakršnokoli bolezen ali negativne spremembe, ki jih človek želi normalno početi v življenju. Najboljše je, da si lahko ogledate ayurvedski cenik programov na priloženi povezavi. Vsi diagnostični testi in nasveti za zdravljenje in zdravljenje so v naših prostorih, ki so edinstveno središče sprostitve in predelave.

Ena izmed priznanih oblih terapij, ki jo lahko svojemu telesu in umu privoščite pa je tudi bownova terapija, ki jo je razvil Avstralski zdravnik in jo razširil po celotnem svetu!

ayurveda
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *