Savne Celje

Savne Celje vam lahko ponudijo širok izbor različnih vrst savn. Najbolj znane so finske savne in turške savne. Pred odhodom v savno vam predalagamo, da vsaj 2 uri pred tem ne jeste in zaužite dovolj tekočine. Več o naših neasvetih in različnih vrstah savne si lahko preberete s klikom na besedo savne. V tem članku smo se osredotočili na savne Celje in pregledali kakšna je ponudba.

V Celju lahko izbiramo med različnimi “privatnimi” savnami, ki vam ponujajo manjšo izbiro različnih savn. Te savne v Celju vam ne ponujajo dnevnega programa in največkrat zapolagajo z dvema različnima savnama. Najpogosteje gre za finsko in infrardečo savno.

savne celje

Na drugi strani pa se nahajajo savne v Celju in njeni neposrednji okolici, ki vam ponujajo pravo sprostitev. Ljubitelji savne se tako iz Celja najpogosteje odpravijo v Laško, kjer jih v Thermani čaka bogata ponudba različnih savn.

V neposrednji bljižini Celja boste lahko našli odlične savne, ki se razprostirajo na skoraj 700 kvadratnih metrov. Na razpolago boste imeli kar sedem sodovnih savn. Zaradi velikega števila savn, boste lahko vedno izbrali tisto, ki vam določenem trenutku najbolj paše. Moderne savno so narejene iz različnih oblik v slogu zgodovine tega kraja. Na voljo imate finsko savno v obliki hiše Kozjanskega z elementom ognja. Parno savno v obliki kotla za varjenje piva, infrardečo savno v obliki vagona, savno Sanaruim…

Z zagotovostjo lahko trdimo, da so te savne na področju Celja najboljša izbira. Dnevno imajo za vas različne programe, kjer vam savna mojster pripravi različne programe.

Vstop v te savne Celje je omejen za otroke do 12. leta. Med 12 in 16 letom, pa lahko savna center obiščejo zgolj ob spremstvu odrasle osebe.

Vabimo vas, da nam pod komentarji zaupate tudi svoje mneneje o savnah Celje in nam zaupate vašo najboljšo lokacijo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *