Tisk kuvert

Tisk kuvert vam bodo kvalitetno, hitro in ugodno opravili v podjetju Grafika Gracer. Gre za podjetje, ki se nahaja v Celju. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tej tematiki – tisk kuvert in o ponudbi omenjenega podjetja. V kolikor bi želeli izvedeti več podatkov, vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Tisk kuvert

V podjetju Grafika Gracer ponujajo digitalni tisk kuvert, knjig, plakatov, vizitk in še nekaterih drugih izdelkov. Ta vrsta tiska je izredno hitra, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Ali ste vedeli, da digitalno tiskanje poteka naravnost iz datoteke? Ravno to pa je tudi glavni razlog, da odpadejo stroški montaže, izdelave tiskarske plošče in filma. Vse to jim omogočajo profesionalni stroji, s katerimi lahko tiskajo na večje površine, hitreje in tudi ceneje od navadnega tiska. To je res odlično! Njihov cenik si lahko ogledate na spletni strani ali pa s klikom na zgornji odebeljeni napis. Na tem mestu naj predstavimo še nekaj lastnosti, s katerimi se ponaša digitalni tisk. Slednji ima kakovostne barve, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Poleg tega je ta način tiskanja primeren predvsem za tiste vrste tiskovin, pri katerih je vsebina vsakič nekoliko drugačna. Dobro je vedeti, da ima digitalni tisk osebno noto, zaradi katere bodo vaše vizitke in nekatere druge tiskovine (knjige, kuverte), imele unikaten pečat.

Grafika Gracer slika: 1 / 1 Zapri okno

Na tem mestu naj še omenimo, da Grafika Gracer poleg digitalnega tiska ponuja tudi offset tisk. Omeniti pa moramo še nekatere storitve, kot so: grafično oblikovanje (od ideje do zasnove),izdelava logotipa,  ponujajo vam pester izbor tipografije, oblikovanje in še tiskanje določene tiskovine. Cena bo tako odvisna od obsega dela, težavnosti projekta in tudi od vaših zahtev, želja. Vsekakor pa so vam pripravljeni zagotoviti ugodno in obenem kakovostno storitev. Več informacij pa lahko dobite na njihovi spletni strani. 

Ne spreglejte:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *