Radler Isotonic

Radler Isotonic je osvežilna brezalkoholna pijača, ki vam jo bomo predstavili v nadaljevanju. Če želite spoznati Radler Isotonic, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Radler Isotonic radi pijejo tudi nogometaši

Že na začetku tokratnega članka moramo poudariti, da je Radler Isotonic prav posebna, mešana pijača narejena iz brezalkoholnega pijva in osvežilnega napitka s sadnimi sokovi. To je dejansko brezalkoholno pivo, ki ima okus limone. Dodani so mu še nekateri minerali (npr. mineral magnezija, cinka) in vitamini skupine B. Ta pijača še ni dolgo na trgu, saj so jo pred časom razvili pivovarji skupaj z nogometaši Nogometne zveze Slovenije. Njen prvotni namen je ta, da se lahko človek po aktivnosti z njo dobro odžeja. Nogometaši po treningu potrebujejo predvsem regeneracijo, za katero bo poskrbel omenjeni Radler. Slednji vsebuje manj sladkorja in več vitaminov.

Radler Isotonic

Sestavine te pijače

Poleg tega pivo sestavljajo še: svetlo brezalkoholno pivo 50 % (voda, ječmenov slad, ječmen, hmeljni ekstrakt), osvežilna pijača 50 % (ki vsebuje vodo, fruktozni sirup, zgoščen sok limon (2,7%), zgoščen sok pomaranč (1,5%)), zgoščena sokova limet in acerole (0,6%), ogljikov dioksid, koncentriran limonin izvleček, magnezijeve karbonate, naravne arome limone z drugimi naravnimi aromami, cinkov laktat, nekatere vitamine (niacin,  tiamin, vitamin B12) in stabilizator – gumi iz zrn rožičevca. Vsaka sestavina je nepogrešljiva in bistveno prispeva k bogatemu in svežemu okusu te pijače. V kolikor boste to pijačo prelili v kozarec, boste opazili, da je rumene barve in nekoliko motna. To je posledica visokega deleža sadnih sokov (4,5 %). 

Sestavine

Nazadnje naj še enkrat povemo, da velja omenjeni napitek za enega izmed najbolj osvežilnih! Ravno zaradi svoje svežine pa je tako zelo priljubljen tako med mladimi kot tudi med mladimi po srcu. Odžejajte se z njim tudi vi! Verjamemo, da boste navdušeni nad njegovim okusom. Pred uživanjem pa ga povohajte in tako še dodatno pripravite svoje brbončice na okušanje.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *