Rabljena vozila renault megane

Rabljena vozila renault megane si lahko ogledate in kupite na različnih lokacijah po Sloveniji. V kolikor pa bi si najprej želeli pogledati ponudbo teh vozil od doma, vas vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Pristali boste na spletni strani Avtotehnike Celje, kjer med drugim prodajajo tudi rabljena vozila renault megane.

Rabljena vozila renault megane

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo Renault Megana. To je precej popularen avto, predvsem zaradi svoje nizke porabe. Po podatkih proizvajalca se je pokazalo, da njegova poraba znaša le 3,7 l/100km v kombiniranem ciklu motorja (energy dCi 90). To je ena izmed njegovih prednosti pred ostalimi avtomobili. Poleg omenjenega so rabljena vozila Renault Megane tudi izredno udobna in prostorna. V velik prtljažnik boste zagotovo spravili vso opremo, ki jo potrebujete za (na primer) kampiranje na morju. Predvsem za novejše avtomobile Megane pravijo, da imajo tudi zelo modern dizajn v notranjosti in samozavesten slog pri vožnji.

Rabljena vozila renault megane

Rabljena vozila renault megane v Avtotehniki Celje

V Avtotehniki Celje, ki se nahaja na Bežigrajski cesti 13 v Celju, imajo skozi celo leto na zalogi različne letnike, modele in barve omenjenega vozila in tudi drugih prevozih sredstev. Vsi rabljeni jekleni konjički so pri njih pregledani po 103. točkah kontrole, na katere dajejo tudi celoletno jamstvo! Poleg rabljenih prodajajo tudi nova vozila. Že veliko let so pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Nissan, Dacia in Renault. To pomeni, da pri njih lahko kupite tudi novi Renault Megane. Prijazna, strokovno podkovana in izkušena ekipa prodajalcev vam bo pomagala pri urejanju vseh nujnih dokumentov in obveznosti, ki jih imate pri nakupu. Poleg tega imajo pri njih različne možnosti financiranja (nakup avta na lizing ali preko klasičnega kredita). Pri katerem koli načinu financiranja vam ni potrebno dajati predhodnega pologa. Poleg tega se cena mesečnega obroka ne spreminja do konca odplačila, kar je zelo pozitivno.

Želimo vam srečno in varno vožnjo na poti do cilja.

Oglejte si tudu:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *