Renault rabljena vozila

Renault rabljena vozila so v našem domačem okolju ena izmed najbolje prodajanih znamk rabljenih vozil. V nadaljevanju si bomo ogledali nekaj najbolj prepoznavnih modelov, ki jih na tem področju lahko najdemo. Pokukali bomo tudi v nakatere modele, ki jih ne Renault iz tržišča umaknil.

Renault rabljena vozila lahko izbirate v starosti od nekaj mesecev, pa vse do staristu več deset let. Ker ima znamka eno izmed najdaljših tradicij, boste lahko po različnih kotičkih Evrope odkrili tudi nekatere najstarejše modele, ki se prodajajo za izjemno visoke zneske.

Renault rabljena vozila

Mi pa se bomo seveda osredotočili na Renault rabljena vozila, ki jih potrošniki največkar izberemo.

Na trgu Renault rabljenih vozil v Sloveniji imate na voljo vse od Katrce, ki je nedvomno eden izmed najbolj prepoznavnih modelov v Sloveniji, vse do novih modelov, kot je Kadjar, Kaptur…

renault rabljena vozila - katrca

Renault rabljena vozila lahko izbirate med različnim tipom goriva, modelom, opremo… Pri nakupovanju vam bo prodajni svetovalec pomagal izbrati pravi model glede na vaše vsakodnevne potrebe. V kolikor imate družino ali pa jo v kratkem načrtujete vam bodo predlagali, da izberete nekoliko večje vozilo.

Vsi tisti, ki dnevno opravite večje število kilometrov pa premislite o nakupu Renaultovega rabljenega vozila na dizelski pogon. V zadnjem obdobju je prodaja bencinskih motorjev vedno večja. Prav zaradi tega vam predlagamo, da skrbno premislite o nakupu rabljenega vozila na bencinski pogon, ki ima nizko porabo.

Na podroju Renault rabljenih vozil je nedvomno prav Clio eden izmed modelov, ki ima najnižjo porabo. Model, ki ima v Sloveniji veliko prepoznavnost lahko izbirate na vsakem koraku.

Nasveti in koristne informacije za nakupovanje Renault rabljenih vozil

Nakup rabljenega avtomobila je vsekakor odločitev za katero si je potrebno vzeti nekaj časa in dobro premisliti kje in komu zaupati svoj denar v zameno za Ranaulta.

Zaradi veliko varnejšega nakupa, vam predlagamo, da se obrnete na pooblaščeno avtohišo rabljenih vozil te znamke. Obstaja namreč izredno velik % Renautl rabljenih vozil, ki je bilo pri njihovi avtohiši servisirano vse od nakupa novega vozila. Tako bo prdajalec natančno poznal zgodobino vozila in lahko z zagotovostja trdil, da so vsi servisi opravljeni skladno s predpisano servisno knjižico.

rabljena vozila

Vse Renaultove avtohiše namreč pri vsakem servisiranju ali menjavi gum popišejo kilometrino vašega vozila. Tako imajo točne informacije o stanju vozila, ki ga prodajajo.

Renalt rabljena vozila lahko izberete s pomočjo ugodnega Renault financiranja. Ker se akcije mesečno spreminjajo vam predlagamo, da svojega izbranega prodajalca povprašate o aktualnih možnostih financiranja vašega vozila.

Ko boste odpeljali svoje novo Renault rabljeno vozilo lahko v avtohiši vaš star avtomobil odkupijo in njegovo dogovorjeno vrednost odštejejo od cene vašega novega vozila.

Izjemno pomembna in zaniva akcija na področju Renault rabljenih vozil je tudi 12 mesečna garancija. Tako boste v primeru skrite napake bili deležni brezplačnega popravila le te.

Za podrobne informacije o 12 mesečni garanciji se obnite na Renaultovo avtohišo rabljenih vozil.

renault rabljena vozila garancija

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *