Prodaja rabljenih vozil Renault

Prodaja rabljenih vozil Renault v Avtotehniki Celje. Preverite pestro ponudbo rabljenih vozil Renault. Morda pa prav vi domov odpeljete svojega favorita. V nadaljevanju vam predstavljamo kaj vse ponuja pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault, to je Avtotehnika Celje. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem, saj vam bomo predstavili kam po rabljeno vozilo, kako poteka testna vožnja, registracija in prevzem vozila ter vse ostale pomembne informacije. 

Prodaja rabljenih vozil Renault

Prodaja rabljenih vozil Renault v Avtotehniki Celje

Rabljena vozila preverjene kakovosti si lahko ogledate že na spletni strani Avtotehnike Celje. Tam lahko izbirate med naslednjimi parametri: vrsta vozila, znamka vozila, model vozila, cena, letnik, prevoženi kilometri in vrsto motorja. 

Prodaja rabljenih vozil Renault v Celju vam je na voljo pri pooblaščenem prodajalcu vozil Renault – Avtotehniki Celje. Tam vsa vozila predhodno pregledajo, za delovanje pa vam nudijo jamstvo do 24 mesecev. Avtotehnika Celje je obenem pooblaščeni servis vozil Renault, kamor lahko svoj avto pripeljete na popravilo ali pa opravite obvezni servis. Ob nakupu novega avtomobila vam bo prijazna ekipa Avtotehnike Celje z veseljem pomagala pri opravljanju registracije vozila in izbiri ustreznega zavarovanja.

Na voljo pa so vam tudi rabljena vozila naslednjih znamk: Peugeot, Volkswagen, Mitsubishi, Nissan in Mercedes. Vsa rabljena vozila so predhodno pregledana v njihovem servisu, zanje pa vam nudijo tudi jamstvo do 24 mesecev. Preverite možnosti financiranja vašega avtomobila na spletni strani Avtotehnika Celje in si zagotovite svojega. 

Prodaja rabljenih vozil Renault - Avtotehnika Celje

Prodaja rabljenih vozil Renault in novih vozil znamk Nissan, Renault in Dacia je Avtotehniki Celje v velik ponos. Prisegajo na omenjene izbrane znamke vozil za katere zagotavljajo tudi pooblaščeni servis. Izjemno ponosni so, da je eden izmed avtomobilov, ki jih prodajajo osvojil laskavi naziv Slovenski avto leta 2020. Renault Clio je vse od prvega avtomobila modela Clio leta 1990 do danes postal prava prodajna uspešnica. Naziv Slovenski avto leta 2020 je osvojil Clio pete generacije ionskega avtomobila, ki je do danes že presegel 15 milijonov prodanih enot.

Testna vožnja 

Prijavite se na testno vožnjo in preizkusite kako se izbrani favoriti obnesejo na cesti. Testna vožnja je primerna za tiste, ki se odločajo med več različnimi avtomobili pa ne vedo za katerega bi se odločili. Primerna pa je tudi za posameznike, ki so svojega favorita že izbrali, ampak ga želijo pred nakupom preizkusiti tudi na cesti. Testna vožnja lahko izjemno pripomore pri izbiranju vašega favorita. Ob testni vožnji lahko pregledate vso opremo avtomobila, občutite kako se avto drži cestišča, kako udoben in vozen je.

Prodaja rabljenih vozil Renault

Rezervacijo za testno vožnjo lahko opravite na spletni strani Avtotehnike Celje. Tam označite izbran avtomobil in želen termin (datum in uro), vnesete vse potrebne osebne podatke kot so ime, priimek, naslov in kraj bivanja, poštno številko, elektronski naslov in kontaktno številko. Rezervacijo za testno vožnjo pa lahko opravite tudi preko telefonske številke 03 426 33 00. Lahko pa se tudi osebno oglasite v prostore Avtotehnike Celje na naslovu Bežigrajska cesta 13, 3000 Celje in se tam dogovorite za želen termin. 

Registracija vozila in sklenitev zavarovanja

Pri Avtotehniki Celje lahko opravite vse na enem mestu. Ko izberete svojega favorita, se z njim popeljete na testno vožnjo in se odločite za nakup, lahko pri Avtotehniki Celje opravite tudi registracijo vozila in sklenete želeno zavarovanje. 

Omenjene storitve so vam na voljo v registracijski pisarni Štajerskega avto doma, ki je lociran v salonu za prodajo vozil in nadomestnih delov. Izkušeno in prijazno osebje vam bo pomagalo pri postopku registracije in izbiri pravega paketa zavarovanja za vaše izbrano vozilo. Štajerski avto dom je za vsa dodatna vprašanja na voljo preko telefonske številke 08 227 01 07 ali preko elektronskega naslova [email protected]. Delovni čas je od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro. 

Morda vas zanima tudi:
Menjava pnevmatik Celje
Polnjenje klime Celje
Popravilo toče Celje

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *