Popravilo toče Celje

Popravilo toče Celje vam bodo kadarkoli v letu opravili v Avtotehniki Celje, kjer se ukvarjajo tudi z avtoličarskimi storitvami. V kolikor boste kliknili na zgornji odebeljeni napis (popravilo toče Celje) se boste premaknili na spletno stran omenjenega podjetja. Znani so kot najboljši strokovnjaki za opravljanje avtoličarskih storitev daleč naokoli. Mi vam bomo v nadaljevanju tokratnega članka predstavili še nekaj več informacij o storitvah, ki spadajo v avtoličarstvo.

Popravilo toče Celje

Dostikrat tako na novih kot tudi na rabljenih avtih nastajajo različne poškodbe, ki jih je najbolje čim prej popraviti. Velikokrat so poškodbe posledica vremenskih nevšečnosti, kot so recimo vetrolom ali toča. Ravno zato je dobro poznati lokacijo, kjer se ukvarjajo s popravili na avtu.

Popravilo toče Celje lahko uredijo izkušeni in strokovno usposobljeni avtoličarski tehniki, včasih pa je potrebno (zaradi prevelike škode) posamezni del zamenjati s čisto novim. V omenjenem podjetju uporabljajo izključno original nadomestne dele, saj so le-ti zanesljivi in preizkušeni.

Delo avtoličarjev poteka v prav posebnih prostorih za lakiranje, kjer so tudi odsesevalne naprave in pripomočki. Pri delu si pomagajo z uporabo prav posebnega (sodobnega) orodja.

Popravilo toče Celje

Popravilo toče v Avtotehniki Celje

V Avtotehniki Celje se lahko pohvalijo tudi z lastno mešalnico barv. Ta jim omogoča, da lahko ustvarijo identični odtenek barve, kot ga že imate na svojem vozilu. To pa je res velika prednost!

Avtoličarstvo Celje zajema naslednje storitve: lakiranje karoserije vozila, barvanje različnih delov na vašem vozilu, lakiranje aluminijastih in kovinskih platišč, čiščenje, poliranje vozila ter popravilo po poškodbi toče.

Avtoličarstvo Celje
Rabljeni avtomobili

Za popravilo nekaterih manjših poškodb na pločevini se poslužujejo znane metode hladnega ravnanja. Slednja se od klasične razlikuje še posebej v tem, da po opravljenem postopku ni potrebno lakiranje. To pa seveda zniža čas in stroške popravila.

V času, ko bo vaše vozilo v dobrih rokah strokovnjakov, pa se boste vi lahko brezskrbno vozili v nadomestnem vozilu! Slednjega vam bodo »posodili« po predhodnem dogovoru.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *