Prenova hiše

Prenova hiše velja za precej velik projekt, ki je lahko ob pomoči dobrega strokovnjaka dosti lažje izvedljiv. Zavedajte se, da se vsi ljudje pred tako (finančno in tudi psihično) velikimi projekti sprašujejo, ali so se odločili pravilno ali ne. 

V tokratnem članku se bomo posvetili podatkom, ki so povezani s prenavljanjem hiše. Vljudno vabljeni k nadaljnjemu branju o tej zanimivi tematiki. 

Prenova hiše

Najverjetneje se vam pred prenovo hiše zastavljajo naslednja vprašanja:

-Ali bom imel dovolj denarja?

-Kje bom začel z obnovo?

-Ali je boljše, da podrem hišo in si zgradim novo?

-Koga naj prosim za pomoč in podporo?

Prenova hiše

V kolikor si zastavljate podobna vprašanja, razmišljate dovolj odprto in razumljivo, saj je takšna skrb opravičena. Pravijo, da je najtežje začeti in to drži. Sprva je zato zelo pomembno, da imate narejen dober načrt, ki bo zajemal čim več vaših potreb in želja. Zato vas opozarjamo, da še pred samim začetkom načrtovanja in prenove premislite o tem, kaj vas do sedaj moti v obstoječih prostorih, koliko prostora potrebujete in kaj si želite spremeniti.

Vabimo vas, da si preberete tudi tudi ostale članke iz tega področja:

Prepustite oblikovanje strokovnjakom iz podjetja Studio List

Za pomoč se lahko obrnete tudi na strokovnjake iz podjetja Studi List. Pred skoraj desetletjem so preko lastnega projekta pokazali ogromno znanja, ki so ga prejeli v tujini. Tam so se podučili o nizko energijskih in pasivnih novogradnjah ter o prenavljanju. Naj vam na kratko predstavimo ta projekt. 

Najprej so kupili običajno in seveda že obstoječo enodružinsko hišo. Nato so izpeljali prenovo z elementi pasivne gradnje, da bi lahko spremljali podatke o tem, kako takšno bivalno okolje vpliva na ugodje v njem. Sedaj že 5 let biva v tej prenovljeni hiši srečna in zadovoljna družina, ki z veseljem pripoveduje o življenju v pasivni hiši. V kolikor vas zanimajo informacije iz prve roke ali pa bi si želeli ogledati zunanjost in morda celo notranjost hiše, lahko napišete sporočilo na elektronski naslov [email protected]. Dosegljivi pa so tudi na naslednji telefonski številki: +386 3 428 0980. Podjetje Studio List vam torej lahko omogoči, da tudi v praksi doživite in si ogledate energetsko varčno prenovo. 

Opozarjamo vas, da se pred prenovo pogovorite in posvetujete s strokovno podkovanimi načrtovalci in dobro premislite tudi o tem, kdo bo vaš gradbeni izvajalec. Studi List ima za sabo že veliko projektov in verjemite, da točno vedo, na katere izvajalce se lahko zanesete in jim zaupate gradnjo ali prenovo hiše. 

Naj bo vaša hiša, dobra hiša! Torej takšna, ki bo zgrajena natančno, dosledno, pod budnim očesom strokovnjakov in bo prilagojena na vaše življenje. 

Pri prenovi hiše ne pozabite,  da vam lahko svetuje notranji oblikovalec pri postavitvi in opremljanju prostorov. Notranje oblikovanje prostorov je namreč področje, ki zahteva veliko idej za čim bolj funkcionalno oblikovane prostore. 

Mi vam želimo, da se prenove vaše hiše ali stanovanja lotite čim bolj optimistično in dobrovoljno, saj vam bo s pozitivno energijo in trudom zagotovo uspelo tisto, kar ste si zamislili in želeli!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *