Premontaža pnevmatik Ljubljana

Premontaža pnevmatik Ljubljana ponuja to storitev na vseh vrstah tipov in dimenzij. Naj poudarimo, da vam ponujajo celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko jeklenih konjičkov. Sedaj pa ste se zagotovo vprašali, kje ponujajo vse to. Avtotehna VIS v svojem centru dodatne opreme vam s svojo strokovno podkovano in izkušeno ekipo usposobljenih prodajnih svetovalcev ponuja pester izbor najustreznejših pnevmatik in tudi platišč za vaš jekleni konjiček. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas na enem mestu zbrali še več informacij o premontaži pnevmatik Ljubljana. V kolikor želite izvedeti več o tem, potem vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Premontaža pnevmatik Ljubljana

Vedite, da so gume edini del prevoznega sredstva, ki so ves čas v stiku s cestiščem. Zato vam lahko ustrezne gume, primerne zimskemu ali poletnemu času ter zunanjim temperaturam in njihova pravočasna namestiteh zagotovijo varnost v prometu. Da pa bo vaš jekleni konjiček pravočasno pripravljen na nižje temperature, so za vas v podjetju Avtotehna VIS pripravili zares ugodne cene premontaže pnevmatik Ljubljana. Nudijo vam previjačenje s centriranjem za vse dimenzije pnevmatik že za 30,50 evrov. Poleg tega je na boljo tudi optika vozil za vse dimenzije gum, in sicer od 49,90 evrov.

Menjava pnevmatik

V omenjenem podjetju so pripravili številne akcije, ki vam pomagajo, da boste na prihajajoče zimske cestne razmere dodobra pripravljeni prvi. Na tem mestu vam svetujemo, da se najprej odločite za menjavo gum, saj bo zimska oprema na cesti obvezna že precej hitro. Uraden datum za menjavo letnih z zimskimi pnevmatikami je 15. november. Od takrat po zakonu v Sloveniji morajo biti vsi jekleni konjički opremljeni z zimskimi gumami. V kolikor jih še nimate, potem vam predlagamo, da pogledate v Avtotehno VIS, kjer imajo široko paleto gum ter platišč vodilnih proizvajalcev. Med drugim ponujajo tudi originalna platišča znamk Opel, Citroen, Chevrolet in Peugeot. 

Sava, Kumho, Continental, Michelin, Barum, Dunlop, …

V njihovi ponudbi pa so sicer ves čas pnevmatike znamk Sava, Kumho, Continental, Michelin, Barum, Dunlop, Semperit, Fulda, Point S, Toyo, Imperial, Bridgestone, Goodyear in še nekatere. Naj poudarimo, da so pnevamtike Goodyear tokrat del izjemne akcijske ponudbe in so tudi nagrajenke ter prejemnice številnih prestižnih nazivov različnih avtomobilističnih revij.

pnevmatike

V kolikor še niste rezervirali svojega termina za premontažo pnevmatik Ljubljana, potem vam toplo priporočamo, da to storite še danes. Za rezervacijo termina pokličite na telefonsko številko 080 88 82 ali pa si zagotovite svoj termin kar preko izpolnjenega spletnega obrazca. Za vas so za premontažo pnevmatik Ljubljana na voljo tudi v soboto, 6. 11. in 13. 11., in sicer med 7. in 13. uro.

Nimate prostora za hrambo? Pnevmatike lahko hranite v njihovem skladišču!

Nazadnje vam še sporočamo, da lahko v omenjenem podjetju poskrbite tudi za ustrezno hrambo gum. Storitev so namreč nadgradili z možnostjo hrambe vaših gum v strokovno nadzorovanem skladišču. Tam so zagotovljeni vsi pogoji, ki so potrebni za hrambo. Vaše letne gume bodo tako hranjene v temnem, srednje ohlajenem prostoru, in sicer v prepisanem položaju. Vsem svojim strankam torej omogočajo varno shranjevanje gum z zaščito pred mrazom, vlago ali pa UV-žarki. Tako se namreč upočasnjuje staranje pnevmatik. Ta dodatek je na voljo že za 4 evre na mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem). Te priložnosti zares ne smete izpustiti iz rok. Na ta način namreč lahko pridobite tudi več prostora v vašem stanovanju ali hiši, saj vam ni potrebno hraniti precej motečih, velikih pnevmatik.

Premontaža pnevmatik Ljubljana

Na tem mestu vam še sporočamo, da v primeru predhodne obrabe na vaši »obutvi vozila«, vam priporočamo, da se za premontažo pnevmatik Ljubljana odločite čim prej. Tako boste namreč zagotovili večjo varnost sebi in vašim potnikom. Nič ne čakajte, saj lahko še prehitro pride do nesreče. 

Pripravite svoje vozilo na zimo s hudimi akcijami podjetja Avtotehna VIS.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *