Menjava gum Ljubljana

Menjava gum Ljubljana so ključne besede, ki jih nekateri zelo pogosto vpišejo v spletni iskalnik. V kolikor ste tudi vi danes v spletni iskalnik vpisali te ključne besede, potem vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku vam bomo namreč predstavili nekaj osnovnih informacij o menjavi gum Ljubljana. Če želite o tej tematiki izvedeti še več, vam predlagamo, da nadaljujete z branjem.

Menjava gum Ljubljana

Menjava gum Ljubljana je zelo priljubljena tematika v tem času, saj se s polno hitrostjo približujejo toplejši dnevi. To pa seveda pomeni, da bo počasi potrebno vaše zimske gume zamenjati za letne. Gre za pomembno opravilo, ki pa je lahko za nekatere precej stresno. Vedite, da so pnevmatike edini del vozila, ki je ves čas v stiku s cestiščem. Zaradi tega je še toliko bolj pomembno, da je vaš jekleni konjiček  opremljen z ustreznimi pnevmatikami. Slednje morajo biti primerne letnemu času in zunanjim temperaturam. Njihova pravočasna namestitev vam bo zagotovila varnost v prometu!

Kdaj je čas za menjavo gum?

Da pa bo vaš jekleni konjiček pravi čas pripravljen na nižje temperatura, pa so za vas pripravili zelo ugodne cene menjave pnevmatik. Sedaj pa se najverjetneje sprašujete, kje so pripravili takšno ponudbo? Odgovor je – v Avtotehni VIS. Tam vam nudijo celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve in seveda tudi strokovno optiko prevoznih sredstev. Za vas pa lahko poskrbijo še za premontažo pnevmatik prav vseh tipov in tudi dimenzij.

Kdaj je čas za menjavo gum?

Na vašo željo pa bodo poskrbeli tudi za uravnoteženje oziroma tako imenovano centriranje pnevmatik. V njihovem centru dodatne opreme vam bo ekipa izredno izkušenih in seveda izredno strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najbolj ustrezne pnevmatike in še platišča za vaš jekleni konjiček. Naj še poudarimo, da lahko v njihovem centru izbirate med zares zelo široko paleto pnevmatik in platišč vodilnih proizvajalcev. Ali ste vedeli, da za vas in za vaše prevozno sredstvo ponujajo tudi originalna platišča? Slednja lahko kupite pri njih, in sicer naslednje znamke: Peugeot, Citroen, Chevrolet in Opel.

Ob menjavi gum Ljubljana do akcijskih cen novih letnih in zimskih gum

Tudi pnevmatike, ki slišijo na ime Goodyear, so tokrat del tako izjemne akcijske ponudbe. Poleg tega naj poudarimo, da so pnevmatike Goodyear nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov različnih avtomobilističnih revij, kot so: ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in Auto Bild. Menjava gum Ljubljana pa ima v svojo ponudbi še naslednje pnevmatike znamk: Sava, Kumho, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, Imperial, Point S, Toyo.

Menjava gum Ljubljana

Nimate prostora za hrambo? Izkoristite možnost hrambe v urejenem skladišču

Kot zanimivost naj dodamo, da so v Avtotehni VIS storitev nadgradili še z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču. Tam pa so zagotovljeni vsi pogoji za več kot odlično hrambo gum. Vaše zimske gume bodo torej hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru, in sicer v predhodno predpisanem položaju. V takšnem prostoru bodo izredno dobro zaščitene pred vlago, vročino in tudi pred UV-žarki. Za hrambo štirih pnevmatik boste na mesec odšteli 4 evre. To je res zelo ugodno in obenem praktično! V kolikor doma nimate dovolj prostora, bodo v omenjenem podjetju z veseljem poskrbeli za hrambo vaših gum!

Avtotehna VIS

Ob koncu tokratnega članka pa naj vam predstavimo še novost, ki so jo pred kratkim predstavili v Avtotehni VIS. Gre za to, da vsem strankam omogočajo nakup s pomočjo hitrega kredita pri nakupu do 2,500 evrov. Na blagajni lahko zelo hitro in tudi enostavno opravite nakup in si znesek porazdelite na več mesecev (ponujajo vam možnost na 3 pa do največ 36 mesecev). Pridobite hitri kredit, ki vam ga bodo v omenjenem podjetju odobrili takoj! 

Ne čakajte predolgo in čim prej poskrbite za menjavo gum Ljubljana. Mi vam zagotavljamo, da boste s storitvijo izredno zadovoljni, saj vam bodo v Avtotehni VIS uredili vse na enem mestu. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *