PETRIOT GIN

PETRIOT GIN nastaja v destilarni Petriot. Slednja ima svoje korenine v Beli krajini. Njen ustanovitelj pa je belokranjec in obenem dober poznavalec gina – Jurij Petruna. Njegovo srečanje z ginom je bila ljubezen na prvi pogled, ki se še danes ohranja. Skozi leta je Jurij tej tekočini posvetil kar precej časa, študiral je proizvodni proces, raziskoval in se izobraževal ter iskal nove kombinacije zelišč.

PETRIOT GIN

Zgodba, ki jo v sebi nosi PETRIOT GIN

Že njegovi prvi poskusi serije te tekočine so bili malce neobičajni prepleti okusov, ki pa so naravnost navdušili vse njegove prijatelje. To pa je bila tudi ena izmed glavnih odločitev, da ga njegova strast pripelje v odprtje lastne destilarne. Na tem mestu moramo poudariti, da je vsaka serija PETRIOT GIN poklon slovenski pokrajini, dediščini in tradiciji. Navdih pa se skriva v belokranjski brezi, prekmurskih ravnicah, kraški zemlji in alpskem zraku. Čudovite plodove in zelišča slovenske pokrajine se tako več kot odlično prepletajo v PETRIOT GIN-u.

Petriot

Preberite tudi:

Ročni proces proizvodnje Gina

Naj poudarimo, da v omenjeni slovenski mikrodestilarni kakovostnega gina za razvoj in proizvodnjo uporabljajo več destilacijskih kotlov priznanih evropskih proizvajalcev. Celoten proces proizvodnje poteka ročno, v postopku destilacije pa so vsi koraki avtomatizirani. S tem namreč zagotavljajo kakovost izdelkov! Vedite, da razvoj novega okusa traja nekaj mesecev, ključni usmeritvi pri proizvodnji gina pa sta sistematičnost in ekološke sestavine. Te ne vsebujejo aditivov ali katerih drugih umetnih dodatkov. Okuse te tekočine oblikujejo z ekstrakti povsem naravnih arom iz ekološko gojenega sadja ter nekaterih zelišč.

Petriot Gin | 100% avtentični slovenski gin

Če želite o tej tekočini izvedeti še več informacij, vas prijazno vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani PETRIOT GIN, kjer pa lahko opravite tudi nakup. Kliknite na zavihek »naroči« in steklenica gina bo v vaši nakupovalni košarici. Vedite, da je lahko ta pijača izredno lepo darilo za marsikoga, zato ne odlašajte z nakupom!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *