Najem jadrnice Izola

Najem jadrnice Izola je mogoč na spletni strani podjetja AB Yachting, kjer lahko hitro pregledate razpoložljive jadrnice za želeno obdobje.

S pomočjo filtra na spletni strani lahko na preprost način izberete želene specifikacije vašega najema.

Za začetek najema jadrnice Izola, morate v program vnesti želeno lokacijo – Izola. Za začetek izberite državo – Slovenija in pod sailing area izberite istria / Kvarner. Nato vnesite želen datum najema – od – do in velikost jadrnice. Več o izbiri velikosti v nadaljevanju našega članka. Pod tipom plovila izberite Sailing yacht.

Ko izbere vse žele specifikacije najema kliknite na moder gumb SEARCH.

Nato se vam bodo prikazale vse jadrnice, ki so na voljo za najem v Izoli. Ob vsaki jadrnici se nahajajo podrobni podatki o njej, kot je lokacija, leto izgradnje, dolžina, število kabin in stranišč. Na desni strani se nahaja tudi cena najema za želeno obdobje.

najem jadrnice izola - postopek

Najem jadrnice Izola lahko nadaljujete s klikom na gumb next. Na strani, kjer je predstavljena jadrnica, si lahko ogledate podrobne informacije o jadrnici in vse slike, ki so na razpolago.

Nato morate vnesti morebitne dodatne usluge, ki jih želite imeti. Sem štejemo brisače, skiperja, mila….

Ko vnesete svoje podatke kliknite na gumb direct booking ali send offer.

V kolikor med postopkom rezervacije potrebujete kakršnekoli informacije, se lahko obrnete na podjete AB Yachting preko telefonske številke ali maila. Z veseljem vam bodo pomagali pri svetovanju glede prave izbira jadrnice in vseh ostaih vprašanj.

Mi pa se bomo v nadaljevanju posvetili koristnim informacijam, ki jih pred najemom morate vedeti!

Preden opravite najem jadrnice Izola je pametno vedeti

Preden opravite najem jadrnice Izola si preberite še nadaljevanje našega članka, kjer vam nudimo nekaj pomembnih informaicj. Na krovu se mora nahajati oseba, ki ima opravljen izpit za plovbo jadrnice. Priporočljivo je tudi, da ima oseba praktično znanje, ki ga pri izpitu žal ne pridobite.

V teh primerih vam predlagamo, da najem jadrnice Izola opravite z opcijo skiper. Skiper bo z vami ves čas na krovu in prevzel plutje jadnice. Z dobrim poznavanjem terena in skritih kotičkov, vas bo odpeljal na zanimive lokacije v okolici plovbe.

Za pridobitev praktičnih izkušenj pri upravljanju jadrnice vam predlagamo, da se udeležite šole jadranja. Različni tečaji jadranja bodo poskrbeli, da boste pridobili dovolj praktičnega znanja, da najem jadrnice opravite brez skiperja.

šola jadranja

Poleg najema jadrnice Izola lahko rezervacijo opravite tudi na nekaterih znanih točkah Jadranskega morja. Za vas smo pripravili članke za najem jadrnice na nekaterih najbolj iskanih točkah. Vabimo vas, da si preberete članke z naslovo najem jadrnice Split in najem jadrnice Biograd!

najem jadrnice split

Pod komentarji nam zaupajte svoje mnenje o plovbi, ki ste jo opravili iz Izole!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *